4 Ekim 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tahminine Saygım Var Fakat Veda İlk Bölümden Sınıfı Geçemedi 1-2 Reyting Artırır Ancak

benim söylediğimde bu her hafta iki reyting artar veda .. vadide 2 reyting düşer iki hfta sonra her iki grupta liderliğe oturur..

vedaya bügün veda siyalleri gelebilir

niye başka bir dizimi keşfettin ağır romatizmaya takılacaksın sanırım beyazsoy :)) ama ondan umudu kes yükselmez onun alacağı oran en fazla 3 bugün maç bekleyenler belki romatizmaya takılabilir ama önümüzdeki hafta biter..

benim söylediğimde bu her hafta iki reyting artar veda .. vadide 2 reyting düşer iki hfta sonra her iki grupta liderliğe oturur..

Totalde 10 Yıllık Bir Çınar Var
Ab de Belki 1-2 Hafta Sonra Liderliğe Yükselir
Ama Bu Gün Geçen Haftaki Reytingini Alacak Maç Ve Vadi Bitirir Veda Suskunlar & Ağır Roman Yeni Dünyayı
NOT : Sadece Tahmin :)

Totalde 10 Yıllık Bir Çınar Var
Ab de Belki 1-2 Hafta Sonra Liderliğe Yükselir
Ama Bu Gün Geçen Haftaki Reytingini Alacak Maç Ve Vadi Bitirir Veda Suskunlar & Ağır Roman Yeni Dünya yı .
Sadece Tahmin :)

geçen senede çınar diyorlardı 8 reytingde takılı kaldı 10 u geçtiği hafta 3 hafta falandı sanırım ..

bu sene suriyeye daldı vadi işini biliyor günceli yakalamaya çalışıyor o açıdan suriye dgazı bitene kadar hakkından fazla reyting alacaktır ama her zamanki gibi düşüş kaçınılmaz..

geçen senede çınar diyorlardı 8 reytingde takılı kaldı 10 u geçtiği hafta 3 hafta falandı sanırım ..

bu sene suriyeye daldı vadi işini biliyor günceli yakalamaya çalışıyor o açıdan suriye dgazı bitene kadar hakkından fazla reyting alacaktır ama her zamanki gibi düşüş kaçınılmaz..

Vadi ile Yorum Yapma Aga Yoksa Adın Provekasyoncuya Çıkıyor .
Ama Haklısın Suriye Olayı Bitince Ne Olayı Bulacaklar o Reytingi Belirler

Merhabalar.Ben forumunuza yeni katıldım Kurtlar Vadisi Pusu hayranıyım 10 senedir izliyorum aralıksız!
Daha önceden forumu sadece ziyaretci olarak takip ediyordum yorumları filan
Ve destere adlı şahısa hala gülüyorum :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Geçen hafta forumdan kayboldu veda çok düşük alınca..
Gerçekten çok hayalperest bir arkadaş.
Kurtlar Vadisi Pusunun gücünü bilmiyor galiba 10 senelik diziyi 1 haftalık diziyle kıyaslıyo resmen :)
10 Senedir yayınlanıpta bu reytingleri alan bir dizi göremedim daha :)

Neyse destere seni hayallerinle baş başa bırakayım..

Vadi ile Yorum Yapma Aga Yoksa Adın Provekasyoncuya Çıkıyor .
Ama Haklısın Suriye Olayı Bitince Ne Olayı Bulacaklar o Reytingi Belirler

her gün hangi dizi varsa o diziyi tartışıyoruz bugünde vadi var veda var romatizma var bugün koçanı tartışmamız anlamsız olur o açıdan provakasyon diyenlere gülüp geçeceksin onlarda öyle yapıyor sorun değil yani :))

O zamanda Abdülhey ölür bence :A
Sonra Polat 10.Yıl şerefine kafasına sıkar ::A

Bu İyiydi
aaaaaaaa.gif

Merhabalar.Ben forumunuza yeni katıldım Kurtlar Vadisi Pusu hayranıyım 10 senedir izliyorum aralıksız!
Daha önceden forumu sadece ziyaretci olarak takip ediyordum yorumları filan
Ve destere adlı şahısa hala gülüyorum :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Geçen hafta forumdan kayboldu veda çok düşük alınca..
Gerçekten çok hayalperest bir arkadaş.
Kurtlar Vadisi Pusunun gücünü bilmiyor galiba 10 senelik diziyi 1 haftalık diziyle kıyaslıyo resmen :)
10 Senedir yayınlanıpta bu reytingleri alan bir dizi göremedim daha :)

Neyse destere seni hayallerinle baş başa bırakayım..

hoşgeldin savaşman sevdim seni zaten forumda vadici azdı hakkını savunamıyorlardı layıkıyla sen geldinde belki denge sağlanır:)))

- - - Ekleme - - -

Hoşgeldin kardeş hayalperest çok forumda doğru :D

sende hoşgeldin west vedanın jenerik müziği 16 reyting almış elma kurdundan duydum :))

hoşgeldin savaşman sevdim seni zaten forumda vadici azdı hakkını savunamıyorlardı layıkıyla sen geldinde belki denge sağlanır:)))

- - - Ekleme - - -

sende hoşgeldin west vedanın jenerik müziği 16 reyting almış elma kurdundan duydum :))

Vadinin özet reklamı 25 almış dest reyting cambazından duydum :D

Vadinin özet reklamı 25 almış dest reyting cambazından duydum :D

vedanın özeti o kadar almış aynı yerden banada bilgi geliyor..:))

bu arada veda başladı sonra devam ederiz :)))

- - - Ekleme - - -

kelime hatası yapmıştım iyiki darksaal görmedi :))))

hoşbulduk :) kvp totalde zirveyi alacaktır. ab'dede 2.olur diye tahmin ediyorum..Veda ilk 5'i zorlayabilir o kadar sadece :)