4 Ekim 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
veda maçı geçebilir ab grubunda ama totalde maçtan sonra ikinci olur sanırım ..

adamın başka ümidi yok hayal kuruyo sadece :D

bu akşam vadi + macın 2. yarısı başka bişe izlenmez ben vedanın reytig düşeceğini düşünüyorum ağır roman artırır suskunlar sabit kalır

kurtlar fark yemese bari :))) özelıgınen ab gurubunda millet alexsiz fenerin nasıl oynacağını merak edecek tabi kin de daha iyi oynacak ve meraklı kesim maça takılacak. ben gs maçıni (sampıonlar ligi maçını ) zorlayacagini belki de gececegini dusunırem :))))))

Bu Akşam Maç 1. KVP 2. Veda 3. Suskunlar 4. Ağır Roman Yeni Dünya 5. Olur

Reytingler İse
Maç 12
Kvp 8
Veda 6
Suskunlar 4,5
Ağır Roman Yeni Dünya 3,5

vadicileri bayağı eylendirdik sanırım :))

ama gerçekler acıdır... bugün veda ab de zirvede ama totalde maçın arkasında ikinci olur ..:))

macın 12 alaçağını düşünmüyorum çünkü ben dahil macınilk yarısını izlemiyicem 2. yarınında son yarım saatine bakar

- - - Ekleme - - -

yürü be destere inşallah sonu son yaz gibi olmaz vedanında

macın 12 alaçağını düşünmüyorum çünkü ben dahil macınilk yarısını izlemiyicem 2. yarınında son yarım saatine bakar

- - - Ekleme - - -

yürü be destere inşallah sonu son yaz gibi olmaz vedanında

olursa sanki kesemdenmi kaybedeceğim beni vadicilerle karıştırdın :))

yeterki vadiyi alaşağı etsin dizinin ismi önemli değil :)))

Maç iki gruptada zirveyi alır ama hiç belli olmaz Vadi Total'de aladabilir ama A/B'de kesin maç zirvede olur.
Vadi A/B'de maçın arkasından gelir Total'de ya zirveyi alır yada ikinci olur.
Veda A/B'de 3. olur Totalde ise ilk 5'te olur bu hafta yükseleceğini düşünüyorum.
Suskunlar 3-4 arası gezinir yine ilk 10'da olur.Ağır Roman ise A/B'de ilk 10 içerisinde olur gibi.

vadicileri bayağı eylendirdik sanırım :))

ama gerçekler acıdır... bugün veda ab de zirvede ama totalde maçın arkasında ikinci olur ..:))

Tahminine Saygım Var Fakat Veda İlk Bölümden Sınıfı Geçemedi 1-2 Reyting Artırır Ancak

Forum İstatistikleri

Konular
176,566
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy