4 Aralık 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Vahide'm de iyi bir oyuncu, deme öyle. :bağır:

Ben MY'nın düşmesini istemiyorum zaten. @xemrexxx Ama Sevdaluk kötü reyting hak eden bir dizi değil. Her iki dizide iyi reytingler hak eden diziler. Benim tercihim Sevdaluk'dan yana da olsa ben MY'nın da iyi bir sırada olmasını isterim. Sonuçta Vahide'm var. :)
my varken daha iyisi yapılamayacağı için sevdaluk başka güne atılmalı yazık edilmesin :A

sen şimdi işi dağlara taşlara vurmayı bırak:)) yok kömürdü patatesti..:) dediklerin vaat değil zaten..vaat ediyoru dizi ne anlatıyor diye değiştir.... muhteşem yüzyıl kanuni döneminden harem hayatıyla ilgili bir kesit sunar, doksanlar doksanlarda yaşanmış şaka gerçek hikayeleri anlatır , ne anlatıyor diye sorsan anlatmasıda kolay! söyleyeyim sana neyimi anlatıyor: gerçek hayattan bir kesit sunuyor bize..... burda çok büyük savaşlar olağanüstü hikayeler falan zaten beklenmez günümüz hayatından bir kesit, herkesin hayatı nasıl farklı farklı değişik hikayelerden oluşuyorsa, burda senarist kendi gördüklerini hayallerini yazıya dökmüş burda asıl sorulması gereken bunu anlatırken nasıl anlatıyor izleyiciye nasıl aktarıyor, oyunculuklar nasıl? bir kusur varmı? gerçek hayat dan yaşanmış olabilecek olayı gerçek dışına sapmadan mı anlatıyor bunları sor. evet çok güzel anlatıyor oyunculuklar harika kurğu harika işlenişi oya gibi işlenmiş sıkıldığım bir an bile yoktu umarım devamındada aynısı olur...sonunda reytingi şişireyim diye saçma sapan aksiyonlara girmez umarım düz bir şekilde başladığı gibi devam eder umarım:)
iyide gerçek hayat diye senin hayatını da dizi yapalım.. gerçekçi olsun diye seni oynatalim.. böylece mükemmel dizi olur)))))

my varken daha iyisi yapılamayacağı için sevdaluk başka güne atılmalı yazık edilmesin :A
Sevdaluk bence Çarşamba günü çok iyi oranlar alacak. İnş. Show TV şu salakça tweet'leri dinleyip korktuğumu başıma getirip dizinin günüyle oynamazsa dizi gerçekten hem iyi reytingler alacak hemde güzel bir günde başlamış olacak. :)

Neyse panpa sen daha iyi bilirsin. :) . Ya sen aslen Karadeniz'li değil miydin. Niye Sevdaluk'u savun muyon. :T: .
yok artık akdenizliyim lo 😱

Sevdaluk bence Çarşamba günü çok iyi oranlar alacak. İnş. Show TV şu salakça tweet'leri dinleyip korktuğumu başıma getirip dizinin günüyle oynamazsa dizi gerçekten hem iyi reytingler alacak hemde güzel bir günde başlamış olacak. :)
totalde py den çok da iyi gitme şansı yok :)

Reklam'lar ne oluyor acep. :T: , :T: .

Mantıken olmuyor Esra. :F , :F .
Show TV gerçekten zaten çok düzgün kararlar verdi ya mutlaka bir b**luk çıkacağı belliydi. :T:

Pis Yedili 23.00'de başlasın bari. Dizi o saatte de izlenir zaten. Diğer haftalarda da yeni bölümleri 22.45'de başlar. Show mantıklı düşünüp hareket etsin...

Show TV gerçekten zaten çok düzgün kararlar verdi ya mutlaka bir b**luk çıkacağı belliydi. :T:

Pis Yedili 23.00'de başlasın bari. Dizi o saatte de izlenir zaten. Diğer haftalarda da yeni bölümleri 22.45'de başlar. Show mantıklı düşünüp hareket etsin...
Hey dostum sakin. :X .

Pis Yedili taş çatlasa 22.00 , 22.15 gibi başlar bence. :) . Bence Sevdaluk için daha iyi olur diye düşünüyorum ben. :) , :) .