@xemrexxx arkadaşın espri anlayışı çok kötü bence sen ne düşünüyorsun?![]()
Iddialiyim arkadasSevdaluk `tan beklenti yüksek ama çok iddialı konuşmayalım bence
@xemrexxx arkadaşın espri anlayışı çok kötü bence sen ne düşünüyorsun?![]()
Iddialiyim arkadasSevdaluk `tan beklenti yüksek ama çok iddialı konuşmayalım bence
Kaan gununu bekle
Iddialiyim arkadas![]()
Deniz uçma.Diyen var zirvede baslayacak![]()
SanmiyorumSevdaluk bence Cumartesi'ye alınacak Deniz.
![]()
Sevdaluk bence Cumartesi'ye alınacak Deniz.
![]()
Onlar konusuyorlar oyle@denizz19 Panpam sen onlara bakma, haftaya göreceğiz İnş. kimin doğruları söyleyip kimin söylemediğini.![]()
dark tan beri herkes onunla uğraşıyorAdamin hevesini kursaginda birakma![]()
Bana gerek yok ki Hürrem teyze onun hevesini kursağında bırakır çok öfkeli olacak haftaya.Adamin hevesini kursaginda birakma![]()
Kusura bakma.Kaç gündür doğru düzgün online değilim fark ettiysen. Diğer konularda da henüz daha yeni yeni haberim oldu...
Ay doğru diyorsun Valla.![]()
Sen bana guven boslukcu hurrem yikilacakDeniz uçma.. Koz verme Forum'cu Dost'lara.
.
Pis Yedili'ye sihirli deynek denmiş deniliyor komik.... Dizi zaten SBT Anlık'larında 6'lara çıkabiliyor..
Boşluk Dizi'si denmiş hem Doksanlar hem Muhteşem Yüzyıl yayında iken 6 almış.. Artık nasıl bir "Boşluk" ise.
.
Yarın TNS'de 4.50 civarı alır yine haftaya Sevdaluk başlayacak zaten..
Hodri meydanBana gerek yok ki Hürrem teyze onun hevesini kursağında bırakır çok öfkeli olacak haftaya.![]()
hürrem teyze boşluk mu bırakmış kalan boşlukları menapozdan sarkan orası burası ile doldurmuş bi kere tamam mı @destere yakından incelemiştir ona sor istersen .ssSen bana guven boslukcu hurrem yikilacak![]()
dark tan beri herkes onunla uğraşıyorçok zevkli uğraşması
![]()
Bana gerek yok ki Hürrem teyze onun hevesini kursağında bırakır çok öfkeli olacak haftaya.![]()
Deniz'cim bak işin sonunda @xemrexxx 'in çenesi var.Sen bana guven boslukcu hurrem yikilacak![]()
Ugrasin gencler haftaya da ben ugrasicamxemrexxxhaftaya: 1580632' Alıntı:dark tan beri herkes onunla uğraşıyorçok zevkli uğraşması
![]()
hürrem sinirli oljuursa sarayı yakar demet akbağ en fazla kocaısını vururEn güzel o ugrasiyor
Hürrem sinirli ise Demet Akbag da sinirli olabiliyor sanirim@denizz19 @dizi kolik
oho yok ederim iddaalıları
Hodri meydan![]()
Hürrem'in gazabının yanında Demet Akbağ ne yapabilir ki?En güzel o ugrasiyor
Hürrem sinirli ise Demet Akbag da sinirli olabiliyor sanirim@denizz19 @dizi kolik