4 Aralık 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

kömür patates vaad etmiyorsa niye izleyeyim o diziyi ))) hocam millet bir diziyi neden izleri sormuyom? vaatle kastım ne anlatacağını vaat ediyordu. bize nasıl bir kapı açacak onu soruyordum. boş dizi mi dolu mu onu merak ediyorum? sen baştan sona izledin anlamışsındır diye sorduk )))) her dizsi bir şey vaat eder muhteşem yuzyıl hürremin entriklarla osmanlıyı nasıl batırdıgını vaat eder.. doksalar doksanlarda kalan değerleri anlatacağını vaat eder. kradayı babasını kurtarmak içini canı dişine takan bir gencin! adaleti nasıl saglaaycağını vaat eder bala bala bala bu dizi ne vaat ediyor bu sorya cevap vermek bu kadana zor mu ))))

sen şimdi işi dağlara taşlara vurmayı bırak:)) yok kömürdü patatesti..:) dediklerin vaat değil zaten..vaat ediyoru dizi ne anlatıyor diye değiştir.... muhteşem yüzyıl kanuni döneminden harem hayatıyla ilgili bir kesit sunar, doksanlar doksanlarda yaşanmış şaka gerçek hikayeleri anlatır , ne anlatıyor diye sorsan anlatmasıda kolay! söyleyeyim sana neyimi anlatıyor: gerçek hayattan bir kesit sunuyor bize..... burda çok büyük savaşlar olağanüstü hikayeler falan zaten beklenmez günümüz hayatından bir kesit, herkesin hayatı nasıl farklı farklı değişik hikayelerden oluşuyorsa, burda senarist kendi gördüklerini hayallerini yazıya dökmüş burda asıl sorulması gereken bunu anlatırken nasıl anlatıyor izleyiciye nasıl aktarıyor, oyunculuklar nasıl? bir kusur varmı? gerçek hayat dan yaşanmış olabilecek olayı gerçek dışına sapmadan mı anlatıyor bunları sor. evet çok güzel anlatıyor oyunculuklar harika kurğu harika işlenişi oya gibi işlenmiş sıkıldığım bir an bile yoktu umarım devamındada aynısı olur...sonunda reytingi şişireyim diye saçma sapan aksiyonlara girmez umarım düz bir şekilde başladığı gibi devam eder umarım:)

hürrem sinirli oljuursa sarayı yakar demet akbağ en fazla kocaısını vurur :F

oho yok ederim iddaalıları :A
Onun cenesini kapatacak dizi geloyor :D
Aslında baktığımızda 4 sezondur Muhteşem Yüzyıl'a Rakip çıkmamış doğru düzgün. :A . Sayıyorum. :A .

- Türk'ün Uzayla İmtihanı. ( Yorumsuz Tayfun Güneyer. :T: . ) .

- Boşluğunu bulan Macun.

- Pis Yedili. ( Çeyrek Maaliyete sahip. ) .

- Merhamet. ( TOTAL'i zayıf. ) .

- Kuzey Güney. ( Bir sınırı geçemiyordu kota vardı sanki. :X . ) .

- Çocuklar Duymasın. ( Birol Güven. :T: . ) .

- Doksanlar. ( Birol Güven. :T: . ) .

- Canan.

Aslında baktığımızda 4 sezondur Muhteşem Yüzyıl'a Rakip çıkmamış doğru düzgün. :A . Sayıyorum. :A .

- Türk'ün Uzayla İmtihanı.

- Boşluğunu bulan Macun.

- Pis Yedili. ( Çeyrek Maaliyete sahip. )

- Merhamet. ( TOTAL'i zayıf. )

- Kuzey Güney. ( Bir sınırı geçemiyordu kota vardı sanki. :X . )

- Çocuklar Duymasın. ( Birol Güven. :T: . )

- Doksanlar. ( Birol Güven. :T: . )

- Canan.
onlar mı geçemiyordu my mi geçritmiyordu :D birol un 80 leri ile 90 ları arası reyting farkı ortada 80ler ilk sezon ab de uçuyidi :X merhamet-kg ab de 8i geçti daha napsınlar :F ayrıca kg yi koca ay yapım yapıyor star bir isim (kıvançtatlıtuğ) aldığı kaç dizi bu ka dşük reyting almış yapma bunları my rakipleri yedi bitirdi şimdi show un için kılıf uydurma yapamıyorsun :)

Oooooooo cok sert :D
Yalniz Emre bu yorumlari gelecek hafta yedirir :A
deniz hızını alamadı facebooktan etiketlemiş :F @Bully@destere :F

onlar mı geçemiyordu my mi geçritmiyordu :D birol un 80 leri ile 90 ları arası reyting farkı ortada 80ler ilk sezon ab de uçuyidi :X merhamet-kg ab de 8i geçti daha napsınlar :F ayrıca kg yi koca ay yapım yapıyor star bir isim (kıvançtatlıtuğ) aldığı kaç dizi bu ka dşük reyting almış yapma bunları my rakipleri yedi bitirdi şimdi show un için kılıf uydurma yapamıyorsun :)

Gördüm gördüm beni de etiketlemiş saolsun. :X

İşte bende onu diyoum geçme potansiyelleri yoktu. :) . Hepsi bir yere kadardı. :) .

Demet Akbag vahideyi kaz gibi yolacak :D

Demet Akbag vahideyi kaz gibi yolacak :D
Vahide'm de iyi bir oyuncu, deme öyle. :bağır:

Ben MY'nın düşmesini istemiyorum zaten. @xemrexxx Ama Sevdaluk kötü reyting hak eden bir dizi değil. Her iki dizide iyi reytingler hak eden diziler. Benim tercihim Sevdaluk'dan yana da olsa ben MY'nın da iyi bir sırada olmasını isterim. Sonuçta Vahide'm var. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato