Onun cenesini kapatacak dizi geloyor
Onun cenesini kapatacak dizi geloyor
beklkiyoruzUgrasin gencler haftaya da ben ugrasicam![]()
kömür patates vaad etmiyorsa niye izleyeyim o diziyi ))) hocam millet bir diziyi neden izleri sormuyom? vaatle kastım ne anlatacağını vaat ediyordu. bize nasıl bir kapı açacak onu soruyordum. boş dizi mi dolu mu onu merak ediyorum? sen baştan sona izledin anlamışsındır diye sorduk )))) her dizsi bir şey vaat eder muhteşem yuzyıl hürremin entriklarla osmanlıyı nasıl batırdıgını vaat eder.. doksalar doksanlarda kalan değerleri anlatacağını vaat eder. kradayı babasını kurtarmak içini canı dişine takan bir gencin! adaleti nasıl saglaaycağını vaat eder bala bala bala bu dizi ne vaat ediyor bu sorya cevap vermek bu kadana zor mu ))))
öyle bir dizi yaratılmadı daha bak vadi 14 alıyor diye susup oturuyor muyumOnun cenesini kapatacak dizi geloyor![]()
hürrem sinirli oljuursa sarayı yakar demet akbağ en fazla kocaısını vurur
oho yok ederim iddaalıları![]()
hürrem teyzeyi geçme yolunda her yol mübah artıkUla uşağum daha ilk bölümden vurulir mi daaa![]()
hürrem teyze boşluk mu bırakmış kalan boşlukları menapozdan sarkan orası burası ile doldurmuş bi kere tamam mı @destere yakından incelemiştir ona sor istersen .ss
hürrem teyzeyi geçme yolunda her yol mübah artık![]()
işte kim onunla reyting arasına girmek ister ki o manzaraları görmek pahasınainceledim, fazla doldurmuş)
hürrem sinirli oljuursa sarayı yakar demet akbağ en fazla kocaısını vurur
oho yok ederim iddaalıları![]()
Aslında baktığımızda 4 sezondur Muhteşem Yüzyıl'a Rakip çıkmamış doğru düzgün.Onun cenesini kapatacak dizi geloyor![]()
bilemicem show un yeni kalite anlayışı hep total amaTotal ayak sesleri bunlar
Sevdaluk Totalci olur gibi?!
Demet Akbag vahideyi kaz gibi yolacak
Demet Akbag vahideyi kaz gibi yolacak![]()
onlar mı geçemiyordu my mi geçritmiyorduAslında baktığımızda 4 sezondur Muhteşem Yüzyıl'a Rakip çıkmamış doğru düzgün.. Sayıyorum.
.
- Türk'ün Uzayla İmtihanı.
- Boşluğunu bulan Macun.
- Pis Yedili. ( Çeyrek Maaliyete sahip. )
- Merhamet. ( TOTAL'i zayıf. )
- Kuzey Güney. ( Bir sınırı geçemiyordu kota vardı sanki.. )
- Çocuklar Duymasın. ( Birol Güven.. )
- Doksanlar. ( Birol Güven.. )
- Canan.
deniz hızını alamadı facebooktan etiketlemişOooooooo cok sert
Yalniz Emre bu yorumlari gelecek hafta yedirir![]()
Gördüm gördüm beni de etiketlemiş saolsun.onlar mı geçemiyordu my mi geçritmiyordubirol un 80 leri ile 90 ları arası reyting farkı ortada 80ler ilk sezon ab de uçuyidi
merhamet-kg ab de 8i geçti daha napsınlar
ayrıca kg yi koca ay yapım yapıyor star bir isim (kıvançtatlıtuğ) aldığı kaç dizi bu ka dşük reyting almış yapma bunları my rakipleri yedi bitirdi şimdi show un için kılıf uydurma yapamıyorsun
deniz hızını alamadı facebooktan etiketlemiş@Bully@destere
![]()
İşte bende onu diyoum geçme potansiyelleri yoktu.onlar mı geçemiyordu my mi geçritmiyordubirol un 80 leri ile 90 ları arası reyting farkı ortada 80ler ilk sezon ab de uçuyidi
merhamet-kg ab de 8i geçti daha napsınlar
ayrıca kg yi koca ay yapım yapıyor star bir isim (kıvançtatlıtuğ) aldığı kaç dizi bu ka dşük reyting almış yapma bunları my rakipleri yedi bitirdi şimdi show un için kılıf uydurma yapamıyorsun
deniz hızını alamadı facebooktan etiketlemiş@Bully@destere
![]()
onları durduran my idiİşte bende onu diyoum geçme potansiyelleri yoktu.. Hepsi bir yere kadardı.
.
Vahide'm de iyi bir oyuncu, deme öyle.Demet Akbag vahideyi kaz gibi yolacak
Demet Akbag vahideyi kaz gibi yolacak![]()