Ama böyle hycn yk yah.olmasın panpa o zaman çok ban oliyidi şimdi ban süresi 15 gün
Ama böyle hycn yk yah.olmasın panpa o zaman çok ban oliyidi şimdi ban süresi 15 gün
Birde ciddi ciddi izlesem, 44'e çıkar sayıHalen geçen yılki forum yok. @yakup09 ciddiye almıyor.
Baya var malesef, sindiremeyip aynı şeyi 10 kere tekrarlayanlar.Sindiremeyen bir ben olsam keşke.
Star baya iyi gitmiş. Küçük Ağanın sonlarına denk geldi heralde anlık Show da iyi gitmiş ama BİÜ SBT de daha yüksek çıkıyo TNSye aynı şekilde yansımaz söylemesi22:30 - 22:45 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 8.5
2) SHOW: 5.89
3) KANALD: 5.16
4) SMNYL TV: 4.32
5) TRT1: 2.61
Akasya Durağı'na benziyor dizi, keşke Osman dram ile dönseydi.Birde ciddi ciddi izlesem, 44'e çıkar sayı
Tns bi oyun çkmezse olabilir tabiibence 12 alır en az tahminimce bu kadar iyi gitmiş boşunamııı
Evet ben doldurdum, sende biraz cümlelerinin anlamının içini doldurmayı denesen?Aynı şeyleri tekrar yapa yapa 26 sayfanın %80'i sen doldurmuşsun bir de bana gelip bana diyorsun çok ayıp
Biraz da güldürsün ama dram'da da çok iyi iş çıkarır kendisi.Akasya Durağı'na benziyor dizi, keşke Osman dram ile dönseydi.
ah o reklamlar panpa tüm suçlu onlarhele şükür kaçak reklamsız bi anlığa denk geldi 6.6 almış
evenin yanına gidebilirsin istersenÇocuk ya. La havle vela kuv.......
Yakup ben ilk senemde böyle tavsiyeler veriyordum geç bu işleri):Tns bi oyun çkmezse olabilir tabii
Evet ben doldurdum, sende biraz cümlelerinin anlamının içini doldurmayı denesen?
Kucuk aga 10da bitti.Bunlar Calikusumun oranlari..Star baya iyi gitmiş. Küçük Ağanın sonlarına denk geldi heralde anlık Show da iyi gitmiş ama BİÜ SBT de daha yüksek çıkıyo TNSye aynı şekilde yansımaz söylemesi
Gideceğim bir gün elbet zaten..evenin yanına gidebilirsin istersen
bakü soğukmuş kalın giyinGideceğim bir gün elbet zaten..