Unutmazsam yaparım işi garantiye alalım diye alarmı kurdum23.45'de sana devrediyorum agam. Işim var o saatte ne kusuru.
15 reytingi görünce kendime hakim olamadım koyverdim gitti.Yılın bonkörü seçiyoruz forum ahalisi olarak
Çalıkuşu hep başladığından beri tns de yüksek çıktıÇalıkuşu iyi gidiyor ama tns'de daha düşük gelebilir hemen umutlanmamak lazım..
Sbt totalde daha yüksek çıkıyor genelde o yüzden dedim.Çalıkuşu hep başladığından beri tns de yüksek çıktı
küçük ağanın akasya durağından farkı yok kalite kalite diyenler coşmuş konuda Kanal d de diye atmadığınız takla kalmamış be arkadaş
reytinglere gelirsek küçük ağa coşmuş bişey diyemem bu reytingler karşısında bize itaat etmek düşer
arkadaş vadi ne kuyruk acısı yaşatmış yav her 3 yorumdan biri vadiyi geçebilir olmuş büyüksün pana büyüksün Vadi
merak etmeyin vadiyi geçemez boşuna coşmayın biz bu karanlık ve puslu vadide çok dizi gördük çok
kaçak süper bi bölüm ama reytingleri çok düşük geldi burdan atv ye selamlar ulan diziyi yaktınız be yaktınız reklamlarla cılkını çıkardınız bi türlü yükselemedi al işte rakip gelince toz oldu
şimdi atv düşünsün bakalım napacaklar merak ediyorum
3 yorumdan 1 mi? her yorumda vadi mesajı geçmiş muhabbet kuşu besliyom ben evde biraz sesli okim mesaj dedim muhabbet kuşu vadi vadi diye ötmeye başladıküçük ağanın akasya durağından farkı yok kalite kalite diyenler coşmuş konuda Kanal d de diye atmadığınız takla kalmamış be arkadaş
reytinglere gelirsek küçük ağa coşmuş bişey diyemem bu reytingler karşısında bize itaat etmek düşer
arkadaş vadi ne kuyruk acısı yaşatmış yav her 3 yorumdan biri vadiyi geçebilir olmuş büyüksün pana büyüksün Vadi
merak etmeyin vadiyi geçemez boşuna coşmayın biz bu karanlık ve puslu vadide çok dizi gördük çok
kaçak süper bi bölüm ama reytingleri çok düşük geldi burdan atv ye selamlar ulan diziyi yaktınız be yaktınız reklamlarla cılkını çıkardınız bi türlü yükselemedi al işte rakip gelince toz oldu
şimdi atv düşünsün bakalım napacaklar merak ediyorum
bencede görmeli yoksa kafa atıcam birilerine ya kanal d ye ya da reyting sistemcilerineçalıkuşu bu anlık 6 görecek inş.. görmelide artık
O zaman her hafta koyvercen, malum küçük ağa show yapacak gibi salı günleri15 reytingi görünce kendime hakim olamadım koyverdim gitti.
Aman allah korusun hem kanal d nin 14 dizisi var hepsini nereye koyacak hı bide yarışma 15 bence uzatmazKanal D yakında Küçük Ağa'yı 23.15'e kadar uzatır demedi demeyin
Alışınca normal ayarlarıma dönerim herhalde. Ama şu 15'i bir sindirmem lazım önce.O zaman her hafta koyvercen, malum küçük ağa show yapacak gibi salı günleri
bencede görmeli yoksa kafa atıcam birilerine ya kanal d ye ya da reyting sistemcilerine
Acunu mu övsem YST'yi bilemedim @Yakamoz-Asi İzliyorumda
sayfalarca yazmana gerek yok bunu herkes kabül etmiş yoksa sen mi kabül etmiyonda zihnine yerleştiriyonO zaman her hafta koyvercen, malum küçük ağa show yapacak gibi salı günleri