4 Şubat 2014 Salı Reyting Sonuçları

küçük ağanın akasya durağından farkı yok kalite kalite diyenler coşmuş konuda Kanal d de diye atmadığınız takla kalmamış be arkadaş :D
reytinglere gelirsek küçük ağa coşmuş bişey diyemem bu reytingler karşısında bize itaat etmek düşer :kiki:
arkadaş vadi ne kuyruk acısı yaşatmış yav her 3 yorumdan biri vadiyi geçebilir olmuş büyüksün pana büyüksün Vadi :D
merak etmeyin vadiyi geçemez boşuna coşmayın biz bu karanlık ve puslu vadide çok dizi gördük çok :D

kaçak süper bi bölüm ama reytingleri çok düşük geldi burdan atv ye selamlar ulan diziyi yaktınız be yaktınız reklamlarla cılkını çıkardınız bi türlü yükselemedi al işte rakip gelince toz oldu
şimdi atv düşünsün bakalım napacaklar merak ediyorum

Kaçak reklam alıyor o kadarda geliri demekki az fazla izlensede reklam verenler bütçeyi düşük veriyor nede olsa erkek izleyici kitlesi fazla ondandır belki her tarafa hitape tmeliki yoksa reklam geliri kötü olur....

küçük ağanın akasya durağından farkı yok kalite kalite diyenler coşmuş konuda Kanal d de diye atmadığınız takla kalmamış be arkadaş :D
reytinglere gelirsek küçük ağa coşmuş bişey diyemem bu reytingler karşısında bize itaat etmek düşer :kiki:
arkadaş vadi ne kuyruk acısı yaşatmış yav her 3 yorumdan biri vadiyi geçebilir olmuş büyüksün pana büyüksün Vadi :D
merak etmeyin vadiyi geçemez boşuna coşmayın biz bu karanlık ve puslu vadide çok dizi gördük çok :D

kaçak süper bi bölüm ama reytingleri çok düşük geldi burdan atv ye selamlar ulan diziyi yaktınız be yaktınız reklamlarla cılkını çıkardınız bi türlü yükselemedi al işte rakip gelince toz oldu
şimdi atv düşünsün bakalım napacaklar merak ediyorum
3 yorumdan 1 mi? :F:F her yorumda vadi mesajı geçmiş :F:F muhabbet kuşu besliyom ben evde biraz sesli okim mesaj dedim muhabbet kuşu vadi vadi diye ötmeye başladı:F:F

22:30 - 22:45 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 8.5
2) SHOW: 5.89
3) KANALD: 5.16
4) SMNYL TV: 4.32
5) TRT1: 2.61

Offf kanal d +5 te takıldı:(
Allahım ya önceden 5 göremiyor diye ağlayacaktım şimdi ne diyorum biri beni durdursun:D
:oley:+5