4 Şubat 2014 Salı Reyting Sonuçları

Ne dediğini tam açta cevap verim kaçmak yok cevaplardan ama:D
sen panpalık değil agalık sistemindesin nasıl karışıcan :F

uzun lafın sopası biz diğer diziler reklam stratejisi şöyl derikene o dizilerde iş yok zaten yükselmez diyoarlardı aha da övdükleri kaçak reklam stratejisi ile anlıklara bile giremez oldu :)

Hemen düşer demedim senaryo gereği düşer dedim ben. :A
o laf başkaydı sanki :A

Evet beğeni şovumu yaptım. :D Ama aynı zamanda yapılan anti yorumları kaydettim. :A

sen panpalık değil agalık sistemindesin nasıl karışıcan :F

uzun lafın sopası biz diğer diziler reklam stratejisi şöyl derikene o dizilerde iş yok zaten yükselmez diyoarlardı aha da övdükleri kaçak reklam stratejisi ile anlıklara bile giremez oldu :)

o laf başkaydı sanki :A
Agalık sisteminde olduğuna sen mi karar veriyorsun kendi kendine sistem kurma yeteneklerin mi var? Doğru demişler iş olmuyan dizi niye yükselsin intikamdan bahsediyorsun herhalde intikamın devri bitti beren söndü kenanla parlamaya çalışıyor bu kadar basit gelelim küçük ağaya küçük ağada iş yapacak potansiyeli var bunu bana sorsan ben sana söylerdim sayfalarca potansiyel potansiyel yazmana gerek yoktu forumun panpası :F:F

Agalık sisteminde olduğuna sen mi karar veriyorsun kendi kendine sistem kurma yeteneklerin mi var? Doğru demişler iş olmuyan dizi niye yükselsin intikamdan bahsediyorsun herhalde intikamın devri bitti beren söndü kenanla parlamaya çalışıyor bu kadar basit gelelim küçük ağaya küçük ağada iş yapacak potansiyeli var bunu bana sorsan ben sana söylerdim sayfalarca potansiyel potansiyel yazmana gerek yoktu forumun panpası :F:F
yok panpa sadece intikam değil :F bazı kanallar prensip gereği hiç strateji yapmiyi :A

ayrıca sana hep aga diyiler agalık sisteminde gibi gözikiyin :A

Acunu mu övsem YST'yi bilemedim @Yakamoz-Asi :A İzliyorumda:F
ortalık çok karıştı kim neci belli değil :F

Çalıkuşu iyi gidiyor ama tns'de daha düşük gelebilir hemen umutlanmamak lazım..

küçük ağanın akasya durağından farkı yok kalite kalite diyenler coşmuş konuda Kanal d de diye atmadığınız takla kalmamış be arkadaş :d
reytinglere gelirsek küçük ağa coşmuş bişey diyemem bu reytingler karşısında bize itaat etmek düşer :kiki:
arkadaş vadi ne kuyruk acısı yaşatmış yav her 3 yorumdan biri vadiyi geçebilir olmuş büyüksün pana büyüksün Vadi :D
merak etmeyin vadiyi geçemez boşuna coşmayın biz bu karanlık ve puslu vadide çok dizi gördük çok :D

kaçak süper bi bölüm ama reytingleri çok düşük geldi burdan atv ye selamlar ulan diziyi yaktınız be yaktınız reklamlarla cılkını çıkardınız bi türlü yükselemedi al işte rakip gelince toz oldu
şimdi atv düşünsün bakalım napacaklar merak ediyorum