Polat Şaşmaz
Favori Üye
Bilemicem artıkAman allah korusun hem kanal d nin 14 dizisi var hepsini nereye koyacak hı bide yarışma 15 bence uzatmaz
Bilemicem artıkAman allah korusun hem kanal d nin 14 dizisi var hepsini nereye koyacak hı bide yarışma 15 bence uzatmaz
15 bu kolay kolay sindirilmezAlışınca normal ayarlarıma dönerim herhalde.Ama şu 15'i bir sindirmem lazım önce.
Aga unutma ya.Unutmazsam yaparım işi garantiye alalım diye alarmı kurdum
Tamam çok komiksin, herkes güldü bu çok komik yazılarınasayfalarca yazmana gerek yok bunu herkes kabül etmiş yoksa sen mi kabül etmiyonda zihnine yerleştiriyon
Halen geçen yılki forum yok.işte küçük osman etkisi salı konusu 26 sayfa olmuş
şşşttt yakup sakinTamam çok komiksin, herkes güldü bu çok komik yazılarına
Tns de 11 alır bence.küçük ağa sbt lik dizi tam anlıklara göre 11-11.5 alması gerek tns de 10 a düşer bu
belli olmaz bu işler 10+ her reyting başarıdır gerçi gün bomboştuTns de 11 alır bence.
Bi sen sindirememiş olucan ki, sürekli aynı şeyleri tekrarlıyonşşşttt yakup sakinherkes sindirmiş reytingleri sayfalarca yazmana gerek yok
Sindiremeyen bir ben olsam keşke.15 bu kolay kolay sindirilmez
Tns de 11 alır bence.
Nazar değmez inş.belli olmaz bu işler 10+ her reyting başarıdır gerçi gün bomboştuosman doldurdu o boşluğu maşallah
Aynı şeyleri tekrar yapa yapa 26 sayfanın %80'i sen doldurmuşsun bir de bana gelip bana diyorsun çok ayıpBi sen sindirememiş olucan ki, sürekli aynı şeyleri tekrarlıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?