Polat Şaşmaz
Favori Üye
Bilemicem artıkAman allah korusun hem kanal d nin 14 dizisi var hepsini nereye koyacak hı bide yarışma 15 bence uzatmaz![]()
Bilemicem artıkAman allah korusun hem kanal d nin 14 dizisi var hepsini nereye koyacak hı bide yarışma 15 bence uzatmaz![]()
15 bu kolay kolay sindirilmezAlışınca normal ayarlarıma dönerim herhalde.Ama şu 15'i bir sindirmem lazım önce.
![]()
Aga unutma ya.Unutmazsam yaparım işi garantiye alalım diye alarmı kurdum![]()
Tamam çok komiksin, herkes güldü bu çok komik yazılarınasayfalarca yazmana gerek yok bunu herkes kabül etmiş yoksa sen mi kabül etmiyonda zihnine yerleştiriyon![]()
Halen geçen yılki forum yok.işte küçük osman etkisi salı konusu 26 sayfa olmuş![]()
şşşttt yakup sakinTamam çok komiksin, herkes güldü bu çok komik yazılarına![]()
Tns de 11 alır bence.küçük ağa sbt lik dizi tam anlıklara göre 11-11.5 alması gerek tns de 10 a düşer bu![]()
belli olmaz bu işler 10+ her reyting başarıdır gerçi gün bomboştuTns de 11 alır bence.![]()
Bi sen sindirememiş olucan ki, sürekli aynı şeyleri tekrarlıyonşşşttt yakup sakinherkes sindirmiş reytingleri sayfalarca yazmana gerek yok
Sindiremeyen bir ben olsam keşke.15 bu kolay kolay sindirilmez![]()
Tns de 11 alır bence.![]()
Nazar değmez inş.belli olmaz bu işler 10+ her reyting başarıdır gerçi gün bomboştuosman doldurdu o boşluğu maşallah
![]()
Aynı şeyleri tekrar yapa yapa 26 sayfanın %80'i sen doldurmuşsun bir de bana gelip bana diyorsun çok ayıpBi sen sindirememiş olucan ki, sürekli aynı şeyleri tekrarlıyon![]()