Hepsini çökertti osmanımmevet kaçak Küçük Ağa başlamadan bir hafta önce bu oranları almıştı şimdi ise 5 bile alamıyor
1) ATV: 7 2) TRT1: 4.69 3) FOX: 4.32 4) KANALD: 3.89 5) SHOW: 3.85
Evet biliyorum Gurbet Kadını müziklerini kullanıyorlar. Sen izler miydin Gurbet Kadını
kvp cendereyide kullanırsalar şaşırmam
yesEvet biliyorum Gurbet Kadını müziklerini kullanıyorlar. Sen izler miydin Gurbet Kadını
Yok aga ben paylaşırım sen başka işlere bakAga ben paylaşıyorum zaten böyle çift çift oluyor.
En fazla 22.30'a kayabilir dizi, belki de başka bir günün pt-2 sine koyabilir. Bu reytingler kanalı heveslendirmiş olabilir.aman aman çalıkuşu saatinden ve gününden olmasında
Hafta başından beri @Bully agamla birlikte beddua ediyoruz.O beddualar tutacak benceağzını hayra aç
Aga vadinin senaryoyu toplaması lazım yoksa bu ağa küçük ama reytingli bir hale gelecek
Yerinden oynatmak tehlikeli de olabilir amaEn fazla 22.30'a kayabilir dizi, belki de başka bir günün pt-2 sine koyabilir. Bu reytingler kanalı heveslendirmiş olabilir.
Yok aga ne çökmesi ya Tns de yüksek çıkacaktır İnşallah sbt şişirmeleri bunlarO değil de Kaçak bu hafta çöktü resmen 😱
Peki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?