o zamanlar 8-9 yaşındaydım total-ab bilmiyidimO da total değil miydi
belli olmaz her çocuk bir değil ona da bişiler çağriştiriyi belki
Bilmiyorum artık.Dediğin gibi olsunYok aga ne çökmesi ya Tns de yüksek çıkacaktır İnşallah sbt şişirmeleri bunlar
Poyraz'ı öldürmeyeceklerdi orada hata yaptılarAga vadinin senaryoyu toplaması lazım yoksa bu ağa küçük ama reytingli bir hale gelecek
fahroşu görünce primcanı unutursun A:hllywood yıldızları konusundan firar ettim @primavera ya yakalanmasak iyidir burası sakin burda devam edeyim
Kokulu öpücüklerinden de yolla da etkili olup yanıldığının farkına varsınlarDü-şe-cek diyenlere ben de kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum.
sen gözümden düşeli çok oldu yakalamakla ilgilenmiyorum artıkhllywood yıldızları konusundan firar ettim @primavera ya yakalanmasak iyidir burası sakin burda devam edeyim
Aga bence siyasete faiz lobilerine falan hiç dalmayacaklardı. Bu konular yüzünden sadece Pusat ve Kara için izliyorum bunuda söyleyeyim.Poyraz'ı öldürmeyeceklerdi orada hata yaptılar
Kesinlikle.Yerinden oynatmak tehlikeli de olabilir ama
fahroşu görünce primcanı unutursun A:
Yav aga ne Poyrazı ya miladı dolmuştu o karakterin.Hem bu yıl senaryo çok güzel gidiyor niye öyle dedinPoyraz'ı öldürmeyeceklerdi orada hata yaptılar
Gerek yok onlar farkındadır her şeyin. Küçük Osman'ımız gereken cevabı verdi onlara.Kokulu öpücüklerinden de yolla da etkili olup yanıldığının farkına varsınlar