Gerçekten de gelir, diğer kanallar da peşine düşer bence yapım şirketinin. Malum maliyetsiz ve reytingli işlet erler de.Gelecek hafta 4 yeni Erler Film dizisi gelir
Yine de kulaklarımı, ellerimi ve gözlerimi( 2 tarafa) kullanıyorum. E daha ne olsun demi?
Kanal D hiç Reklamlara girmiyor. 😱 Benim Için Üzülme, Acun, Kaçak ne zaman açsam Reklamlardaydı. 😱
14 reyting i gördü niye reklama girecekKanal D hiç Reklamlara girmiyor. 😱 Benim Için Üzülme, Acun, Kaçak ne zaman açsam Reklamlardaydı. 😱
Hayır daha hiç girmedi. Belki Kanal D Avrupa girmiştir.Benim bildigim toplam 1 kere girdi ama?
İşte ben öyleyim, anca tek işle baş edebiliyorum.Offf ben ellerimi kullanırken başka hiç bir yerimi kullanamıyorum mesela yanımda ki bana bağırıyor ama sana mesaj yazdığım için cevap veremiyorum.
Kanal D hiç Reklamlara girmiyor. 😱 Benim Için Üzülme, Acun, Kaçak ne zaman açsam Reklamlardaydı. 😱
Hayır daha hiç girmedi. Belki Kanal D Avrupa girmiştir.
Aga ben paylaşıyorum zaten böyle çift çift oluyor.21:15 - 21:30 #sbt #reyting'leri 1) KANALD: 15.04 2) ATV: 4.62 3) SMNYL TV: 3 4) TRT1: 2.84 5) SHOW: 2.35