Hepsini çökertti osmanımmevet kaçak Küçük Ağa başlamadan bir hafta önce bu oranları almıştı şimdi ise 5 bile alamıyor
1) ATV: 7 2) TRT1: 4.69 3) FOX: 4.32 4) KANALD: 3.89 5) SHOW: 3.85
Evet biliyorum Gurbet Kadını müziklerini kullanıyorlar. Sen izler miydin Gurbet Kadını
kvp cendereyide kullanırsalar şaşırmam
yesEvet biliyorum Gurbet Kadını müziklerini kullanıyorlar. Sen izler miydin Gurbet Kadını![]()
Yok aga ben paylaşırım sen başka işlere bakAga ben paylaşıyorum zaten böyle çift çift oluyor.![]()
En fazla 22.30'a kayabilir dizi, belki de başka bir günün pt-2 sine koyabilir. Bu reytingler kanalı heveslendirmiş olabilir.aman aman çalıkuşu saatinden ve gününden olmasında![]()
Hafta başından beri @Bully agamla birlikte beddua ediyoruz.O beddualar tutacak benceağzını hayra aç![]()
Aga vadinin senaryoyu toplaması lazım yoksa bu ağa küçük ama reytingli bir hale gelecek
Yerinden oynatmak tehlikeli de olabilir amaEn fazla 22.30'a kayabilir dizi, belki de başka bir günün pt-2 sine koyabilir. Bu reytingler kanalı heveslendirmiş olabilir.![]()
Yok aga ne çökmesi ya Tns de yüksek çıkacaktır İnşallah sbt şişirmeleri bunlarO değil de Kaçak bu hafta çöktü resmen 😱
Peki.