39.Altın Kelebek Ödül Töreni | Yorum Konusu | Canlı Yayın - Kanal D

kurt kanunu ne ozaman :do dizi dönem dizisiydi tepkilere rağmen çok bile aldı bereni 2 bölümde bir 5 yaş yaşlandırdılar :d

sözünün eri ol necati şaşmaz sadece kurtlar vadisi kurtlar vadisi terör ve kurtlar vadisi pusu da oynadı ve hiç ilk 5 den çıkmadı
beren saatin ilk 5 den çıktığı onlarca bölümü var aşkı memnuyla bile ilk 5 e giremediği zamanlar var sallamak beleş kafadan sallıyon ben yemem

takas sorun o değil. Bak sen objektivsin. Beren kötü oyuncu mu? Her rolun hakkından geliyor. Necati Şaşmaz da öyle, Hazal Kaya da öyle :)

takas mı objektif 😀d

- - - Ekleme - - -

Başarısız demiyorum zaten çoğunlukla dostlarına veriyor.Beren Saat gibi bir oyuncunun yerine Hazal Kaya alması senin için süpriz değil mi? Afk dostları oldukları için verdikleri düşünüyorum tabi bu benim düşüncem

ilk defa beren için olumlu bişey yazmışsın tebriklerler alemto :)))

Ben demiyorum ödülü Beren Saat alsın ama bana göre Hazal Kayada çok komik durmuş

ama hazaldan daha iyi olduğunu söylemen bile büyük bir değişim bence eskisi gibi değilsin değiştiğine inandım takas gibi olaya at gözlükleriyle bakmayı bırakmışsın ..

sözünün eri ol necati şaşmaz sadece kurtlar vadisi kurtlar vadisi terör ve kurtlar vadisi pusu da oynadı ve hiç ilk 5 den çıkmadı
beren saatin ilk 5 den çıktığı onlarca bölümü var aşkı memnuyla bile ilk 5 e giremediği zamanlar var sallamak beleş kafadan sallıyon ben yemem
kurt kanununu açıkla :d agb yalan değilmiydi hem.:d

la kurt kanunun da mı oynadı ne sallıyon 15 saniye konuk oyuncu olmuş ne diyon kadrolu normal oyuncu oalrak ilk 5 ten çıkmadı beren aşkı memnuyla bile ilk 5 e giremediği oldu diğerlerini saymıyom bile

vadi her dalda lider

takasın dediği gbi sallamak beleş..:d

- - - Ekleme - - -

la kurt kanunun da mı oynadı ne sallıyon 15 saniye konuk oyuncu olmuş ne diyon kadrolu normal oyuncu oalrak ilk 5 ten çıkmadı beren aşkı memnuyla bile ilk 5 e giremediği oldu diğerlerini saymıyom bile
öyle daha kötü millet çağatay ulusoy çıkacak diye eve düşen yıldırımın 2. ve 3.bölümünü izledi necati şaşmaz 2 yıllık oyuncu çağatay kadar olamadı:d

vadiden başka hiçbir yerde oynamaması tek tip bir oyunculuk sergilediğini gösterir zaten kaliteli oyunculara teklif gelir her alandan necatiye teklif yokki başta akrabası bir film yapalım bizim biraderide başrol yapalım demiş.. konu tuttuğu için necatide arada kayboluyor sırıtmıyor yani fazla bişey yapmasına gerek yok necatinin zaten ses kendi sesi değil .. oyunculuk desen tabancayla koşup zıplama dersleri alsa yeterli işte ..

vadi oyuncularının oyunculukları berenin yanında sıfır :D kabul edemiyorlar beren yarışmayla oyunculuğunu kanıtladı vadicilerin hiçbir dizisi tutmadı:D