39.Altın Kelebek Ödül Töreni | Yorum Konusu | Canlı Yayın - Kanal D

@kreys tamam Fatmagül izlemiyor ola bilirsin ama Beren Saat her rolüyle kendini kanıtlamış bir oyuncu

Yoo gayet mantıklı ödüller verildi. Kvp'nın ödül aldığı zamanlar ilk zamanlardı artık ödül alacak bir dizi değil. :GDG:

Onun için demedim bana göre vadide alması lazımda :D suskunlara sadece yönetminlik ödülü verdilerse adeletli olmamış demek istedim :D

Ama kesin AFK vermişlerdir ödül nede olsada Hürriyetin ödülü zaten vermeseler dostlarına ayıp ederler :d

berenin oynadığı hiçbir dizi ilk 5 ten düşmedi necati şaşmazın konuk olduğu dizi ilk 50ye girdi mi :d
abdülhey ve halo dayının dizisi reytingten kaldırılmadı mı :d

Onun için demedim bana göre vadide alması lazımda :D suskunlara sadece yönetminlik ödülü verdilerse adeletli olmamış demek istedim :D

Ama kesin AFK vermişlerdir ödül nede olsada Hürriyetin ödülü zaten vermeseler dostlarına ayıp ederler :d

Dizi müziklerinde verdiler, en iyi dizi de Muhteşem Yüzyıl olacağı belliydi zaten. :GDG:

hazal daha genç karakterleri hep ergen roller oldu tam kadın rolü oynayınca ödülü de alır:D

- - - Ekleme - - -

Dizi müziklerinde verdiler, en iyi dizi de Muhteşem Yüzyıl olacağı belliydi zaten. :GDG:

evet çünkü bunu gazeteyi okuyan halk seçti halkın dizisi muhteşem olduğuna göre normaldir:D

Hazal ödül alsa ne olur almasa ne olur. Yapımcılar peşinde sürünüyor dizi teklifleri için. Aynı şekilde Berenin de :D

berenin oynadığı hiçbir dizi ilk 5 ten düşmedi necati şaşmazın konuk olduğu dizi ilk 50ye girdi mi :d
abdülhey ve halo dayının dizisi reytingten kaldırılmadı mı :d

ne sallıyon sen

15 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 4.40 12.70

beren saatin oynadığı dizi ilk 5 ten çıkmazmış çok sallama daha çok var
asıl necati şaşmaz ın oynadığı dizi ilk 5 ten çıkmaz ve çıkmadıda

ne sallıyon sen

kurt kanunu ne ozaman :do dizi dönem dizisiydi tepkilere rağmen çok bile aldı bereni 2 bölümde bir 5 yaş yaşlandırdılar :d

Gülse'ye vericekler tabii kadın iki dizi yazdı ikisi de tuttu, hemde biri 5 sezon sürdü. O almayacakta kim alacak. :GDG:

Başarısız demiyorum zaten çoğunlukla dostlarına veriyor.Beren Saat gibi bir oyuncunun yerine Hazal Kaya alması senin için süpriz değil mi? Afk dostları oldukları için verdikleri düşünüyorum tabi bu benim düşüncem

ne sallıyon sen

takas sorun o değil. Bak sen objektivsin. Beren kötü oyuncu mu? Her rolun hakkından geliyor. Necati Şaşmaz da öyle, Hazal Kaya da öyle :)