beren bitmis bu sene husran ama hazal daha buyuk husran
biri lütfen afk oyuncusunu gören japonların neden mutluluktan ağladığını açıklasın
beren bitmis bu sene husran ama hazal daha buyuk husran
Yoo gayet mantıklı ödüller verildi. Kvp'nın ödül aldığı zamanlar ilk zamanlardı artık ödül alacak bir dizi değil. :GDG:
Onun için demedim bana göre vadide alması lazımda suskunlara sadece yönetminlik ödülü verdilerse adeletli olmamış demek istedim
Ama kesin AFK vermişlerdir ödül nede olsada Hürriyetin ödülü zaten vermeseler dostlarına ayıp ederler
Dizi müziklerinde verdiler, en iyi dizi de Muhteşem Yüzyıl olacağı belliydi zaten. :GDG:
Dizi müziklerinde verdiler, en iyi dizi de Muhteşem Yüzyıl olacağı belliydi zaten. :GDG:
Muhteşem Yüzyılda dostları zaten onlarada vermeseler ayıp olur en önemlisi Gürse Birselede vermişlerdir adım gibi eminim
6sezon sürdü yanlış bilgi vedi banGülse'ye vericekler tabii kadın iki dizi yazdı ikisi de tuttu, hemde biri 5 sezon sürdü. O almayacakta kim alacak. :GDG:
Hazal ödül alsa ne olur almasa ne olur. Yapımcılar peşinde sürünüyor dizi teklifleri için. Aynı şekilde Berenin de
berenin oynadığı hiçbir dizi ilk 5 ten düşmedi necati şaşmazın konuk olduğu dizi ilk 50ye girdi mi
abdülhey ve halo dayının dizisi reytingten kaldırılmadı mı
ne sallıyon sen
15 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 4.40 12.70
beren saatin oynadığı dizi ilk 5 ten çıkmazmış çok sallama daha çok var
asıl necati şaşmaz ın oynadığı dizi ilk 5 ten çıkmaz ve çıkmadıda
Gülse'ye vericekler tabii kadın iki dizi yazdı ikisi de tuttu, hemde biri 5 sezon sürdü. O almayacakta kim alacak. :GDG:
takas sorun o değil. Bak sen objektivsin. Beren kötü oyuncu mu? Her rolun hakkından geliyor. Necati Şaşmaz da öyle, Hazal Kaya da öylene sallıyon sen
15 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 4.40 12.70
beren saatin oynadığı dizi ilk 5 ten çıkmazmış çok sallama daha çok var
asıl necati şaşmaz ın oynadığı dizi ilk 5 ten çıkmaz ve çıkmadıda