Aa ne zaman veda etti? benim neden haberim yok bu güzel haberi nasıl kaçırdım?
dün veda etmişti gül ağa bugün yine buralarda))))
Aa ne zaman veda etti? benim neden haberim yok bu güzel haberi nasıl kaçırdım?
ben hala sultanı bekliyorum ???? bugün yayınlanabilesi acaba
dün veda etmişti gül ağa bugün yine buralarda))))
Bugün yokmuş kötü oldu haftaya düşer mi acaba
beren halkın gönlünde ömür boyu ödüllü zaten .. teneke parçasına ihtiyacı yok berenin ))
Kurtlar Vadisi ödül aldı mı?.Suskunlar -En İyi Yönetmen ödülünü aldı .Ben baktığımda o denk geldi .Suskunlar başkada ödül aldı mı ?
Sultan bugün Altin Kelebek Ödülleri nedeniyle yayinlanmamaktadir. Yeni bölüm fragmani bu aksam saat tam 22:30'da Kanal D ekranlarda yayinlanmistir.
berenin ödül alamaması normal zaten alsa alsa kelebeğin kanatlarını alırdı beren :haha:
( madem öyle işte böyle demek artık bu tip mesajlar serbest. Arkadaş vadiye aynısını dedi ceza almadı bende bundan almam o zaman )
berenin ödül alamaması normal zaten alsa alsa kelebeğin kanatlarını alırdı beren :haha:
( madem öyle işte böyle demek artık bu tip mesajlar serbest. Arkadaş vadiye aynısını dedi ceza almadı bende bundan almam o zaman )
hurrem baska sultan tanimam
Kurtlar Vadisi ödül aldı mı?.Suskunlar -En İyi Yönetmen ödülünü aldı .Ben baktığımda o denk geldi .Suskunlar başkada ödül aldı mı ?
FOX'un dizisi veya yapimi ödül alamadi nedense, Nazli Öztarhan disinda.. Lale Devri veya Yer Gök Ask sürpriz yapardi diyordum.