Düşündürücü bir soru ve biliyorsun ki benim de üzerine düşünmem gereken bir soru...Acaba her evlenen forumdan temelli gider mi? Bir yorum görmüştüm 'Evli insanın bu forumda işi ne'Bu laf nekadar doğru yada yanlış tartışılırAklıma geldi
Düşündürücü bir soru ve biliyorsun ki benim de üzerine düşünmem gereken bir soru...Acaba her evlenen forumdan temelli gider mi? Bir yorum görmüştüm 'Evli insanın bu forumda işi ne'Bu laf nekadar doğru yada yanlış tartışılırAklıma geldi
Oldukça düşündürücü ama bence sizler yine arada girebilir futbol vs. büyük etkinlikleri yorumlamak için ve girmekte ne sakınca olsun. Sosyal medya hesapları gibi düşünüyorum ama ben de tam olarak bilmiyorum aslında düşüncemiDüşündürücü bir soru ve biliyorsun ki benim de üzerine düşünmem gereken bir soru...Bakalım düşündükten sonra sorunun cevabı ne olacak, ben de çoook merak ediyorum...
Ben temelli bırakmam diye düşünüyorum. Zaten ben çenemle bir şekilde ikna ederim karşımdakini, ki ortam da belli zararlı herhangi bir şey yok yani.Oldukça düşündürücü ama bence sizler yine arada girebilir futbol vs. büyük etkinlikleri yorumlamak için ve girmekte ne sakınca olsun. Sosyal medya hesapları gibi düşünüyorum ama ben de tam olarak bilmiyorum aslında düşüncemi
Beklediğim cevapBen temelli bırakmam diye düşünüyorum. Zaten ben çenemle bir şekilde ikna ederim karşımdakini, ki ortam da belli zararlı herhangi bir şey yok yani.Sanat var, SABAR var, goygoy var, muhabbet var ne zararı olsun...
Hayırlısı be... O zaman gelsin bir hele geldiğinde bakarız.Beklediğim cevapBu konu ile ilgili seninle instagram'da konuşmuştuk, ne yapaağımı belirtmiştim oradaki meseleyi halettim zaten ve öyle bir durumda diğer yerlerdede gereken ayarı çekerim günü geldiğinde
Klibi öve öve bitiremedim mi? 😱 hangi level iftira buUmarım bu hediyeyi veren olmamıştır.Dosi adı aklıma gelince aklıma gelen ilk şeylerden birisi Fatih Bulut ve senin beğenerek dinlediğin ama benimse leş bulduğum bu şarkıyı hediye etmeden duramazdım. Klibini de öve öve bitirememiştin.Umarım beğenirsin.Şüphe etmedim gerçi hiç beğeneceğinden ama belli olmaz.@Dosi
kısmet , neyseki Enes'ler çok buralardaHayırlısı be... O zaman gelsin bir hele geldiğinde bakarız.
Kutlama konuna müthiş klipler ayarlayacamBiliyordum böyle bir yorum geleceğini ama Fatih Bulut'u o kadar öve öve bitiremezsen hediye olarak sununca da ağlama hiç boşuna. Emoji olarak bile olsa ağlamaya hakkın yok.
Şarjım baya az, bir dahaki girişimde dinlerimBiliyorum teaser'ı sevdiğini ama teaser bile leş.Neyse Fatih Bulut üzerinden iyi ders verdiğime göre sana esas hediyene geçebiliriz.Halk ozanımızın en sevdigim şarkılarından olan bu şarkıyı armağan ediyorum. ?
Çok teşekkürlerTebrik ederim @Dosi , daha uzun yıllar forumda olursun umarım.
Benim sana hediyem en sevdiğim şarkı:
Haha e tabi birçok şey vardı avatarlarımda o köpek Hachiko'nun resmiydi işte.Çok teşekkürler
Arabeski çok severimBu şarkıyı Funda Arar'dan dinlemedim galiba. Yarin dinlerim
Senin konunda da belirtiğim gibi Survivor'dan tanıdıklarımdansı ve ben bu foruma Survivor için üye olup ilk 1 buçuk sene sadece o konularda aktiftim. Seninle galiba bir tek Merve'de aynı taraftaydikŞu Gökhan'ın da olduğu seneAvatarında bir köpekte vardı sanki bir ara, nedense ben de avatarlarına taktım
Benim hafıza biraz iyi, ondan dolayı aklımda galibaHaha e tabi birçok şey vardı avatarlarımda o köpek Hachiko'nun resmiydi işte.
Belli belli.Benim hafıza biraz iyi, ondan dolayı aklımda galiba
Aklıma daha neler neler geliyorda onu da zamanla yazarım belkiBelli belli.
Efsane yorumlamış, umarım sende beğenirsin. ❤Aklıma daha neler neler geliyorda onu da zamanla yazarım belkiYarın şarkıyı dinleyip yorumumu yaparım seni etiketleyip
Şüphem yok, hem şarkıyı severim.hem de Funda Arar beğendiğim bir ses. Tarz da benim tarzım olan bir müzik, ee daha ne olsunEfsane yorumlamış, umarım sende beğenirsin. ❤
Bilmiyordum bu tarzı çok sevdiğini, sevindim.Şüphem yok, hem şarkıyı severim.hem de Funda Arar beğendiğim bir ses. Tarz da benim tarzım olan bir müzik, ee daha ne olsun
Forumda gevezeliğim(ama artık eski halimdem eser yok)Bilmiyordum bu tarzı çok sevdiğini, sevindim.
Afferim torunumaForumda gevezeliğim(ama artık eski halimdem eser yok)
arabesk severliliğim (yaka silkiyorlar o derece) @Forumdash @dreamy çok şkayetçileer bu durumdan
ve zehir hafızamla nam salmış biriyimBazı kişileri sıkıştırıyor bu hafıza ama
ha bir de çok detayları kolay yakalama huyum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?