FF ...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reactions: Araf and The_Erinch
Yeni gördüm. İlk görünce cevbım son 2 sene olacaktı ama biraz eskilere gittim ve 2019 itibari ile başlamışsın
2018'de normal yazma @Araf

Reactions: MEnes and Araf
Hani kullanıcı adı tıklanınca bilgiler varya, orda mesaj sayısına basınca ilk 500 sayfa görünür. Hemen 500e ordan 400e geçince belli oldu
çok uğraşmadım yani
pratik yoldan buldum
@MEnes
Yine de profile gir, teker teker sayfalara girip incele, en azından 5-10 dakikanı alır, yine bir şey yani.

Reactions: Dosi
Yine de profile gir, teker teker sayfalara girip incele, en azından 5-10 dakikanı alır, yine bir şey yani.
Yahu profile ne gerek var, kullanıcı adından direk gidilir. 10 dakika mı? Beni kendinde karıştırma, 1 dakikamı bile amadı
@MEnes çok mesaj yazan olmadığı için 4-5 tıklama ile, 1 dakikadan az sürede buldum

Sizin gibi üşengeç değilim, kadim dostum soru sordu hemen halettim

O da doğru, senin profiline girip mesajlarına baksan bittik bittik. 78 bin mesaj olmuş be. Eskiden rekabet ederdik, şimdi acayip bir şekilde fark atmışsın.

Reactions: Dosi
O da doğru, senin profiline girip mesajlarına baksan bittik bittik. 78 bin mesaj olmuş be. Eskiden rekabet ederdik, şimdi acayip bir şekilde fark atmışsın.
Artık duruldum ama,en son Eylül ayında 75 idim ve 80i 2022 de olurum anca
yazın ayda bir 5 bin oluyordu

Reactions: Araf
Yalnız bunu Enes başlatmadı @Araf forumdan bayağı uzak kalmışsın.

Bu üç noktaları görünce hep aklıma @Aserat gelir, foruma ilk geldiği zamanlar her mesajın sonuna üç nokta koyardı. İtiraflara düşmüştü sonra, üç nokta kullandığı için eleştirilerin hedefi haline gelmişti. Sonrasında da bıraktı.

2015 yılından bu yana foruma sıklıkla ara verdiğim için haliyle detayları kaçırabiliyorum.
Günümüzde bu konuda @MEnes daha ön planda ama böyle düzeltelim. Gerçi daha üç nokta mevzusunda başkabaşka isimler de çıkabilir, belki @bazinga'ya kadar bile uzayabilir iş. Pek denk gelmedim gerçi üç noktasına.

Reactions: Yiğitt
Bizden gerisi de vardır tabi ama 2014 yılında Aserat'tan hatırlıyorum üç nokta kullanımını, itiraflar sağ olsun hatırlatıyor bana. Gerçi ben de hala kullanıyorum, güzel geliyor üç nokta kullanımı.

Kullanırsın da, her cümle sonunda kullanınca ilginç duruyor.
@MEnes laf sokarken kullanıyor özellikle üç noktayı, aslında bunun öncüsü.

Reactions: Yiğitt
Nasıl denk gelmezsin...