Iııy Tipsiz şey :S iğrençti. Evlerden birinin yeni fragmanı çıkmış yeni gördüm şu 1 perdeyi bile takamadılar diyen 2 cadının evden atılırken ki hallerine çok gülüceemsudan bıkmıs balıklarda selim mervenin sarkısı güzeldi![]()
Iııy Tipsiz şey :S iğrençti. Evlerden birinin yeni fragmanı çıkmış yeni gördüm şu 1 perdeyi bile takamadılar diyen 2 cadının evden atılırken ki hallerine çok gülüceemsudan bıkmıs balıklarda selim mervenin sarkısı güzeldi![]()
Iııy Tipsiz şey :S iğrençti. Evlerden birinin yeni fragmanı çıkmış yeni gördüm şu 1 perdeyi bile takamadılar diyen 2 cadının evden atılırken ki hallerine çok gülüceem![]()
oo seksenler totalde böyleyse ab de uçmuştur.
1.ben bilmem eşim bilir olacak orası kesin
aga ben bilmem eşim bilir kesin 1. baksana 5 i 2 saattede geçmiş balıklar 2.olur seksenler 3.vallaha çok az rakamlarla esim birinci olacak totalde
seksenler ve balıklar yine ucmus
seksenler 4ü geçtitotalde
sudan bıkmıs balıklarda selim mervenin sarkısı güzeldi![]()
Çok az olacağını sanmam. 1 reyting fark olur aradavallaha çok az rakamlarla esim birinci olacak totalde
seksenler ve balıklar yine ucmus
seksenler 4ü geçtitotalde
Çok az olacağını sanmam. 1 reyting fark olur arada
Sudan Bıkmış Balıklar süper gitmiş. Umarım AB`de 5 reytingi geçmiştir
Ben Bilmem Eşim Bilir artık 5 reytingin altına kolay kolay inmez. Kanal D eylülde bu programı ne yapacak çok merak ediyorum. Düşecek bir program değil. Her seferinde başka oyunlar
Umarım geçer güzel bir dizi.bu artıs devam ederse haftaya 5 totalde çok rahat geçeçektir.
Araf Zamanı Küçük Hesapları ezmiş
- - - Ekleme - - -
23:00 - 00:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) TRT1: 4.07 , 2) ATV: 3.08 , 3) FOX: 2.31
sen Araf Zamanı'na Küçük Hesaplar gibi bir diziyi rakip görüyorsan ezse ne işe yarar?
Rakip aynı saatte yayınlanan dizilere denir diye biliyorum?