Iııy Tipsiz şey :S iğrençti. Evlerden birinin yeni fragmanı çıkmış yeni gördüm şu 1 perdeyi bile takamadılar diyen 2 cadının evden atılırken ki hallerine çok gülüceemsudan bıkmıs balıklarda selim mervenin sarkısı güzeldi
Iııy Tipsiz şey :S iğrençti. Evlerden birinin yeni fragmanı çıkmış yeni gördüm şu 1 perdeyi bile takamadılar diyen 2 cadının evden atılırken ki hallerine çok gülüceemsudan bıkmıs balıklarda selim mervenin sarkısı güzeldi
Iııy Tipsiz şey :S iğrençti. Evlerden birinin yeni fragmanı çıkmış yeni gördüm şu 1 perdeyi bile takamadılar diyen 2 cadının evden atılırken ki hallerine çok gülüceem
oo seksenler totalde böyleyse ab de uçmuştur.
1.ben bilmem eşim bilir olacak orası kesin
aga ben bilmem eşim bilir kesin 1. baksana 5 i 2 saattede geçmiş balıklar 2.olur seksenler 3.vallaha çok az rakamlarla esim birinci olacak totalde
seksenler ve balıklar yine ucmus
seksenler 4ü geçti totalde
sudan bıkmıs balıklarda selim mervenin sarkısı güzeldi
Çok az olacağını sanmam. 1 reyting fark olur aradavallaha çok az rakamlarla esim birinci olacak totalde
seksenler ve balıklar yine ucmus
seksenler 4ü geçti totalde
Çok az olacağını sanmam. 1 reyting fark olur arada
Sudan Bıkmış Balıklar süper gitmiş. Umarım AB`de 5 reytingi geçmiştir
Ben Bilmem Eşim Bilir artık 5 reytingin altına kolay kolay inmez. Kanal D eylülde bu programı ne yapacak çok merak ediyorum. Düşecek bir program değil. Her seferinde başka oyunlar
Umarım geçer güzel bir dizi.bu artıs devam ederse haftaya 5 totalde çok rahat geçeçektir.
Araf Zamanı Küçük Hesapları ezmiş
- - - Ekleme - - -
23:00 - 00:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) TRT1: 4.07 , 2) ATV: 3.08 , 3) FOX: 2.31
sen Araf Zamanı'na Küçük Hesaplar gibi bir diziyi rakip görüyorsan ezse ne işe yarar?
Rakip aynı saatte yayınlanan dizilere denir diye biliyorum?