31 Temmuz 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Ben Bilmem Eşim Bilir (Kanal D)

Oy: 3 27.3%
  • Yalan Dünya - Tekrar (Kanal D)

Oy: 1 9.1%
  • Kuzey Güney - Tekrar (Kanal D)

• Sudan Bıkmış Balıklar (Star TV)

Oy: 6 54.5%
  • Seksenler (TRT 1)

Oy: 3 27.3%
  • Araf Zamanı (Fox TV)

Oy: 2 18.2%
  • Hz. Ömer (ATV)

• Küçük Hesaplar (Star TV))

• Suskunlar - Tekrar (Show TV)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
sudan bıkmıs balıklarda selim mervenin sarkısı güzeldi :)
Iııy Tipsiz şey :S iğrençti. Evlerden birinin yeni fragmanı çıkmış yeni gördüm şu 1 perdeyi bile takamadılar diyen 2 cadının evden atılırken ki hallerine çok gülüceem :d

Iııy Tipsiz şey :S iğrençti. Evlerden birinin yeni fragmanı çıkmış yeni gördüm şu 1 perdeyi bile takamadılar diyen 2 cadının evden atılırken ki hallerine çok gülüceem :d

yaslı adam bile kancayi takacak kitaba göre ceydanin isi zor pardon nursel :d

- - - Ekleme - - -

22:00 - 23:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 4.91 , 2) TRT1: 4.39 , 3) ATV: 2.11 , 4) KANALD: 1.84 , 5) TRT3: 1.59

oo seksenler totalde böyleyse ab de uçmuştur.
1.ben bilmem eşim bilir olacak orası kesin

vallaha çok az rakamlarla esim birinci olacak totalde

seksenler ve balıklar yine ucmus

seksenler 4ü geçti :) totalde
Çok az olacağını sanmam. 1 reyting fark olur arada
Sudan Bıkmış Balıklar süper gitmiş. Umarım AB`de 5 reytingi geçmiştir
Ben Bilmem Eşim Bilir artık 5 reytingin altına kolay kolay inmez. Kanal D eylülde bu programı ne yapacak çok merak ediyorum. Düşecek bir program değil. Her seferinde başka oyunlar

Seksenler süper ya :D Şahinin Annesi ile Babası Boşandı sami çok iyi davranıyo şahine :D Elvan Elini Bile Tuttu Şahinin:D Şahin Gece Gündüz Sol Elini Koklayıp Koklayıp duruyo:d :F

Çok az olacağını sanmam. 1 reyting fark olur arada
Sudan Bıkmış Balıklar süper gitmiş. Umarım AB`de 5 reytingi geçmiştir
Ben Bilmem Eşim Bilir artık 5 reytingin altına kolay kolay inmez. Kanal D eylülde bu programı ne yapacak çok merak ediyorum. Düşecek bir program değil. Her seferinde başka oyunlar

bu artıs devam ederse haftaya 5 totalde çok rahat geçeçektir.

bu artıs devam ederse haftaya 5 totalde çok rahat geçeçektir.
Umarım geçer güzel bir dizi.
Star anlaşılan istediğini yavaş-yavaş elde etmeye başlıyor. AB`ye hitap etmek istiyorlardı. Bunu başarıyorlar. Eylül için de 2ciliği hedeflemiştiler. Bakalım nasıl olacak?

Araf Zamanı Küçük Hesapları ezmiş :d

- - - Ekleme - - -

23:00 - 00:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) TRT1: 4.07 , 2) ATV: 3.08 , 3) FOX: 2.31

Total'de Ben Bilmem Esim Bilir , ab'de Sesksenler 5.5 reyting civaarlari birinci olur kesin.

Rakip aynı saatte yayınlanan dizilere denir diye biliyorum?

rakip aynı saatte yayınlanan değilde birbirini reyting anlamında zorlayana denir bence ve Küçük Hesapların hiç kimseyle yarışacak reytingi yok hatta dizinin izlenilebilir hiç bir yanı yok Star benim güzel evimi kaldırıyor da bu diziyi hala nasıl elinde tutuyor anlamıyorum