31 Temmuz 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Ben Bilmem Eşim Bilir (Kanal D)

Oy: 3 27.3%
  • Yalan Dünya - Tekrar (Kanal D)

Oy: 1 9.1%
  • Kuzey Güney - Tekrar (Kanal D)

• Sudan Bıkmış Balıklar (Star TV)

Oy: 6 54.5%
  • Seksenler (TRT 1)

Oy: 3 27.3%
  • Araf Zamanı (Fox TV)

Oy: 2 18.2%
  • Hz. Ömer (ATV)

• Küçük Hesaplar (Star TV))

• Suskunlar - Tekrar (Show TV)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Araf Zamanı Küçük Hesapları ezmiş :d

- - - Ekleme - - -

23:00 - 00:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) TRT1: 4.07 , 2) ATV: 3.08 , 3) FOX: 2.31

emre bu mesajı ibretlik kayıt bugra sıkıntı yapmicakti

sudan bıkmıs balıklarda araf zamanını ikiye katlamis madem dizi çok güvenio fox koysun 8e :d boyunun ölçüsünü alsın :d en azından s.b.b 4.91 gördü bu hafta haftaya dahada artacak

fox liste girmis sevinion ibretlik gerçekten :d emre bak mesajı ilk kim baslatmıs

Sudan Bıkmış Balıklar Araf Zamanıyla kıyaslanmaz ha aynı saatte olsalar S.B.B daha iyi gider ama Araf Zamanı boş bir saatte yayınlanıyo en kötü 3 almalı ama malesef 2 lerde sürünüyo :( ama yinede iyi bir sıçrama yapmıs gecen hafta baya dibe vurmustu bu hafta toparlanabilmiş.

Sudan Bıkmış Balıklar Araf Zamanıyla kıyaslanmaz ha aynı saatte olsalar S.B.B daha iyi gider ama Araf Zamanı boş bir saatte yayınlanıyo en kötü 3 almalı ama malesef 2 lerde sürünüyo :( ama yinede iyi bir sıçrama yapmıs gecen hafta baya dibe vurmustu bu hafta toparlanabilmiş.

tamamda aynı saate olsada s.b.b fark aticak belli fox kaç defa saat gün değistirdi

s.b.b her hafta artıyor :)

tamamda aynı saate olsada s.b.b fark aticak belli fox kaç defa saat gün değistirdi

s.b.b her hafta artıyor :)
dizinin toparlanması için bence haftaya sezon finali yapmalı sonra ekim de baslamalı pazar günleri yayınlanmalı senaryoda küçük bir değişiklik olsa yine eskisi gibi 4 hatta 5 bile alır rahat.

sudan bıkmış balıklar ab 5 reyting mütiş :)

seksenler 02:15 dakika birol isi çözmüs ama s.b.b 3 dakika gecen haftaya göre uzamıs

umarım yonetmenler görür ve 20 dakka uzatir diziyi :)

ab 5 i geçti sıra totalde umarım haftaya geçer

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]4[/TD]
[TD]SUDAN BIKMIŞ BALIKLAR[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]20:52:02[/TD]
[TD]23:01:57[/TD]
[TD]01:41:53[/TD]
[TD]5,06[/TD]
[TD]17,50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Sudan Bıkmış Balıklar çok iyi gidiyor kanımca, Seksenler de 2. sezonuna çok iyi bir giriş yaptı, ama bence Ramazan'dan sonra dizi biraz düşüş yaşayacaktır. :)

Ben Bilmem Esim Bilir , 6.09 reyting almis cok iyi.
Sudan Bikmis Baliklar total'de 4.50 , ab'de 5.0 reyting almis , dizi ab dizisi oldu.
Seksenler total'de 4.35 , ab'de 6.0 reytingler zirvede.
Kendimize Dogru ise total'de 23.Siraya kadar ilerlemis , 2.2 reyting almis , ama ab'de 72.Sirada yer almis.

Totalde Ben Bilmem Eşim Bilir, A/B'de Seksenler zirvede.

Ben Bilmem Eşim Bilir mükemmel oranlar almaya devam ediyor. Yarışma dünde Totalde 1., A/B'de 2. olmayı başardı. Yarışma Kanal D'yi yaz birincisi yapacak bu gidişle.

Seksenler Totalde 1 sıra yükseldi, A/B'de ise zirveyi kimselere kaptırmadı.

Totalde Kanal D Haber, A/B'de TRT 1 Ana Haber en çok izlenen haber programları oldu.

Sudan Bıkmış Balıklar süper oranlar almaya devam ediyor fakat bu hafta sıralama olarak düşüş yaşadı dizi.

Küçük Hesapları'n yayından kaldırılması artık an meselesi. Dizi Totalde 96. olarak çok kötü gitti.

Kendimize Doğru dün akşam yükselişe geçti ve 23. olmayı başardı.

Yalan Dünya tekrar bölümüyle gerilerde kaldı.

Gündüz kuşağında ise Arka Sokaklar, Akasya Durağı, Adını Feriha Koydum, Aşk-ı Memnu ve Doktorlar'ın tekrarları çok iyi oranlar almayı başardı.

HZ. Ömer vasat bir performans sergiledi.

İki Dünya arasında ise çok gerilerde kaldı, A/B'de ilk 100'e dahi giremedi.

Totalde Ben Bilmem Eşim Bilir, A/B'de Seksenler zirvede.

Ben Bilmem Eşim Bilir mükemmel oranlar almaya devam ediyor. Yarışma dünde Totalde 1., A/B'de 2. olmayı başardı. Yarışma Kanal D'yi yaz birincisi yapacak bu gidişle.

Seksenler Totalde 1 sıra yükseldi, A/B'de ise zirveyi kimselere kaptırmadı.

Totalde Kanal D Haber, A/B'de TRT 1 Ana Haber en çok izlenen haber programları oldu.

Sudan Bıkmış Balıklar süper oranlar almaya devam ediyor fakat bu hafta sıralama olarak düşüş yaşadı dizi.

Küçük Hesapları'n yayından kaldırılması artık an meselesi. Dizi Totalde 96. olarak çok kötü gitti.

Kendimize Doğru dün akşam yükselişe geçti ve 23. olmayı başardı.

Yalan Dünya tekrar bölümüyle gerilerde kaldı.

Gündüz kuşağında ise Arka Sokaklar, Akasya Durağı, Adını Feriha Koydum, Aşk-ı Memnu ve Doktorlar'ın tekrarları çok iyi oranlar almayı başardı.

HZ. Ömer vasat bir performans sergiledi.

İki Dünya arasında ise çok gerilerde kaldı, A/B'de ilk 100'e dahi giremedi.

emre seksenler napmıs ole sbb artmıs ne dusmesi :d

Bbeb iki gruptada müthiş gitmiş. Seksenler totalde ve abde iyi gitmiş. Sbb iki gruptada iyi oranlar almış. 23. kendimize doğru iyi oranlar almış. Abdede stv iyi oranlar almış. İda düşüş yaşamış