23:00 - 00:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) TRT1: 4.07 , 2) ATV: 3.08 , 3) FOX: 2.31
Konuya eklendi.
23:00 - 00:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) TRT1: 4.07 , 2) ATV: 3.08 , 3) FOX: 2.31
Araf Zamanı Küçük Hesapları ezmiş
- - - Ekleme - - -
Sudan Bıkmış Balıklar Araf Zamanıyla kıyaslanmaz ha aynı saatte olsalar S.B.B daha iyi gider ama Araf Zamanı boş bir saatte yayınlanıyo en kötü 3 almalı ama malesef 2 lerde sürünüyo ama yinede iyi bir sıçrama yapmıs gecen hafta baya dibe vurmustu bu hafta toparlanabilmiş.
dizinin toparlanması için bence haftaya sezon finali yapmalı sonra ekim de baslamalı pazar günleri yayınlanmalı senaryoda küçük bir değişiklik olsa yine eskisi gibi 4 hatta 5 bile alır rahat.tamamda aynı saate olsada s.b.b fark aticak belli fox kaç defa saat gün değistirdi
s.b.b her hafta artıyor
tamamda aynı saate olsada s.b.b fark aticak belli fox kaç defa saat gün değistirdi
s.b.b her hafta artıyor
Arkadaşlar foruma yein üye oldum.Reytinglere bakmak pek bir keyifli.Hepinizi selamlıyorum.
Konuya anket de ekler misiniz?
Sudan Bıkmış Balıklar çok iyi gidiyor kanımca, Seksenler de 2. sezonuna çok iyi bir giriş yaptı, ama bence Ramazan'dan sonra dizi biraz düşüş yaşayacaktır.
Totalde Ben Bilmem Eşim Bilir, A/B'de Seksenler zirvede.
Ben Bilmem Eşim Bilir mükemmel oranlar almaya devam ediyor. Yarışma dünde Totalde 1., A/B'de 2. olmayı başardı. Yarışma Kanal D'yi yaz birincisi yapacak bu gidişle.
Seksenler Totalde 1 sıra yükseldi, A/B'de ise zirveyi kimselere kaptırmadı.
Totalde Kanal D Haber, A/B'de TRT 1 Ana Haber en çok izlenen haber programları oldu.
Sudan Bıkmış Balıklar süper oranlar almaya devam ediyor fakat bu hafta sıralama olarak düşüş yaşadı dizi.
Küçük Hesapları'n yayından kaldırılması artık an meselesi. Dizi Totalde 96. olarak çok kötü gitti.
Kendimize Doğru dün akşam yükselişe geçti ve 23. olmayı başardı.
Yalan Dünya tekrar bölümüyle gerilerde kaldı.
Gündüz kuşağında ise Arka Sokaklar, Akasya Durağı, Adını Feriha Koydum, Aşk-ı Memnu ve Doktorlar'ın tekrarları çok iyi oranlar almayı başardı.
HZ. Ömer vasat bir performans sergiledi.
İki Dünya arasında ise çok gerilerde kaldı, A/B'de ilk 100'e dahi giremedi.
emre seksenler napmıs ole sbb artmıs ne dusmesi