Tüm diziler düşüşteyken Kefaret'in eski oranlarına yavaş yavaş dönmesi harika. Ama bölümün reklamsız 2 buçuk saat gitmesinin de büyük etkisi var. Bu hafta ne yapacağı belli eder kaderini.
Valla Gülben Ergen sahneleri için çok kötü yorum vardı . Son dediğine çok katılıyorum
Ben de beğendim ama biraz sıktı beniAkıllılık edip reklamsız gitmiş dizi ondan diyorlar
------
Gülbenin sahnelerine baktım ben gayet güzeldi bence
Ben de beğendim ama biraz sıktı beni
e yapayım nenem yaaman sende hmen sıkılıyon bee
AB bu hafta tuhaf bence denekler değiştirildi.Menajerimi Ara'nın güzel bölümle düşüş yaşaması gerçekten çok ilginç. İlk bölümlerdeki gibi ünlü derdi üzerinden giden menajer ağırlıklı bir hikayesi vardı AB ne istiyor anlamadım ki. Bu düşüşü Masumlar, Sadakatsiz, Alev Alev ve Son Yaz neden düştüyse ona yormak istiyorum çünkü bölüm kalitesinde aman aman bir farklılık yokken bir haftada 1 küsür reyting kaybetmek normal değil. En azından Star'ın durumu çok kötü de bu reytingler bir sorun yaratmıyor.
Diğer dizilerde yorum yapmayı gerektiren pek bir hareket yok. Kefaret geçen hafta 3 küsüre düşmüştü ama bu hafta toparlanmış anlaşılan Savaşçı'nın kendine başka gün bulması gerekecek. Cumartesi yayınlansa iyi olabilir bu tarz aksiyon içeriklerinin tuttuğu olmuştu çünkü.
Gülben’in kime hayrı var ki onlara uğurlu gelsin.Evdekiler de Kefaret izlemişti iyi ki açtırmadım MA'yı bilgisayardan izledim.
Star'a ve Ay Yapım'a uğurlu gelmesin zaten.
Yeşim'in Arıza'daki toplam sahnelerinden fazladır dün Gülben'in sahneleri.Gülben’in kime hayrı var ki onlara uğurlu gelsin.
Yeşim Salkım Arıza’nın ve Menajerimi Ara’nın reytingine bakıp seviniyordur şimdi.
Ya sen şu reytinglerden sonra hala burada mısın defol be.ssYeşim'in Arıza'daki toplam sahnelerinden fazladır dün Gülben'in sahneleri.
Şarkı çaldınız mı ne faydanız oldu oh olsun.Ya sen şu reytinglerden sonra hala burada mısın defol be.ss
Gülben gol yemeye doyamadı. Nasıl buldun bölümü.Yeşim'in Arıza'daki toplam sahnelerinden fazladır dün Gülben'in sahneleri.
Gülben'in sahneleri dışında Emrah'ı beğendim. Barış ve Dicle de iyiydi.Gülben gol yemeye doyamadı. Nasıl buldun bölümü.
Dicle'ye iyi falan demiyordun dün. Ayrıca Feris ve Çınar'ı da beğendim demişti. @ÖzgürGülben'in sahneleri dışında Emrah'ı beğendim. Barış ve Dicle de iyiydi.
Emrah mı. 😱 Senden böyle bir cevap beklemezdim.Gülben'in sahneleri dışında Emrah'ı beğendim. Barış ve Dicle de iyiydi.
Nasıl yani. 😱Dicle'ye iyi falan demiyordun dün. Ayrıca Feris ve Çınar'ı da beğendim demişti. @Özgür
Onu da seviyor özellikle pantolonlarını beğenmiş.Emrah mı. 😱 Senden böyle bir cevap beklemezdim.
Çok yakışıyor DicBar. Serkan’ı nasıl buldun.
Nasıl yani. 😱
Feris ve Çınar’ı beğenmeyen yok zaten.
Serkan’ı beğenmemiş mi hayret.
Kadın'da da beğenmiştim Semi'yi ama bu halleri de iyi Gülben'in işleri bahanesiyle takılırdık beraber.Emrah mı. 😱 Senden böyle bir cevap beklemezdim.
Çok yakışıyor DicBar. Serkan’ı nasıl buldun.
Nasıl yani. 😱
Feris ve Çınar’ı beğenmeyen yok zaten.
Serkan’ı beğenmemiş mi hayret.
Kadın’da oynamış mıydı. 😱 Hatırlamıyorum.Kadın'da da beğenmiştim Semi'yi ama bu halleri de iyi Gülben'in işleri bahanesiyle takılırdık beraber.
Serkan ve ofis kombinleri de hoş.
Biliyor biliyor ben haberdar etmiştim zamanında.Kadın’da oynamış mıydı. 😱 Hatırlamıyorum.
Feris’le sahnesini biliyor musun Serkan’ın.