xBUGRAx
Emekli
Sırf Gülben için foruma uğradın galibaMenajerimi Ara
n E 😱Menajerimi Ara
Yok geldim. Yeni bir gözdem var onu koyacağım.Sırf Gülben için foruma uğradın galiba
Avatarı koparmışsın :S umarım geri dönmüşsündür.
Bu tarihi olay internetin sonsuz arşivinde yerini almalı diye düşündüm.n E 😱
Gülben için bölümü izleyeceğini biliyordum da foruma girip yorum yazacağını tahmin etmemiştim. Kendine yakışır bir şekilde döndün.
Valla yorumunu görünce şok oldum. Bana yakında döneceğim demiştin ama Gülben zamanı geleceğin nasıl aklıma gelmez şaştım kendime.Yok geldim. Yeni bir gözdem var onu koyacağım.
------
Bu tarihi olay internetin sonsuz arşivinde yerini almalı diye düşündüm.
Tekrar gidersen haber et artık yokluğunda iyi baktık Gülben'eYok geldim. Yeni bir gözdem var onu koyacağım.
------
Benimki gibi sebeplerle yaşayalım hep. Sen izlemedin mi bu akşam?Valla yorumunu görünce şok oldum. Bana yakında döneceğim demiştin ama Gülben zamanı geleceğin nasıl aklıma gelmez şaştım kendime.
Sen dün diyordun ya akıl tutulması yaşadım diye bu sefer de ben yaşadım zaar.
Planlı gitmediğim için geliyorlar arada malum. Bakıcam hepsine.Tekrar gidersen haber et artık yokluğunda iyi baktık Gülben'e
Nerelerdesin sen @serhatt ta yokYok geldim. Yeni bir gözdem var onu koyacağım.
------
Annem Kefaret’i izliyor kaç haftadır. O yüzden bu bölüme bakamadım daha.Benimki gibi sebeplerle yaşayalım hep. Sen izlemedin mi bu akşam?
------
Planlı gitmediğim için geliyorlar arada malum. Bakıcam hepsine.
Kırmızı Oda tercihinden sonra valide hamıma yakışmadı bu.ssAnnem Kefaret’i izliyor kaç haftadır. O yüzden bu bölüme bakamadım daha.
Hahahah niye canım Kefaret de gayet güzel.Kırmızı Oda tercihinden sonra valide hamıma yakışmadı bu.ss
Hımm OKHahahah niye canım Kefaret de gayet güzel.
Canlıdan izlemeye başladım ama sonra vazgeçtim gündüz izlerim MA’yı Puhu’dan.
Hahahah niye canım Kefaret de gayet güzel.
Canlıdan izlemeye başladım ama sonra vazgeçtim gündüz izlerim MA’yı Puhu’dan.
Halk cevabı vermişHımm OK
Hahaha anca reklamsız gidip yükselebilmiş adil bir şekilde yarışırsa o zaman tekrar konuşalım.