31 Ocak 2021 Pazar Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Tövbeler Olsun | TRT 1

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
Sırf Gülben için foruma uğradın galiba :A
Avatarı koparmışsın :S umarım geri dönmüşsündür.
Yok geldim. :bhr: Yeni bir gözdem var onu koyacağım. :A
------

n E 😱

Gülben için bölümü izleyeceğini biliyordum da foruma girip yorum yazacağını tahmin etmemiştim. :A Kendine yakışır bir şekilde döndün. :bhr:
Bu tarihi olay internetin sonsuz arşivinde yerini almalı diye düşündüm. :A

• Harika
Reactions: Dosi and Özgür
Yok geldim. :bhr: Yeni bir gözdem var onu koyacağım. :A
------

Bu tarihi olay internetin sonsuz arşivinde yerini almalı diye düşündüm. :A
Valla yorumunu görünce şok oldum. :A Bana yakında döneceğim demiştin ama Gülben zamanı geleceğin nasıl aklıma gelmez şaştım kendime. :A

Sen dün diyordun ya akıl tutulması yaşadım diye bu sefer de ben yaşadım zaar. :A

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx
Valla yorumunu görünce şok oldum. :A Bana yakında döneceğim demiştin ama Gülben zamanı geleceğin nasıl aklıma gelmez şaştım kendime. :A

Sen dün diyordun ya akıl tutulması yaşadım diye bu sefer de ben yaşadım zaar. :A
Benimki gibi sebeplerle yaşayalım hep. :A Sen izlemedin mi bu akşam? :A
------

Tekrar gidersen haber et artık :A yokluğunda iyi baktık Gülben'e :A
Planlı gitmediğim için geliyorlar arada malum. :A :A Bakıcam hepsine. :Z

• Güldürdün
Reactions: Özgür and Dosi
Menajerimi Ara'nın güzel bölümle düşüş yaşaması gerçekten çok ilginç. İlk bölümlerdeki gibi ünlü derdi üzerinden giden menajer ağırlıklı bir hikayesi vardı AB ne istiyor anlamadım ki. :T: Bu düşüşü Masumlar, Sadakatsiz, Alev Alev ve Son Yaz neden düştüyse ona yormak istiyorum çünkü bölüm kalitesinde aman aman bir farklılık yokken bir haftada 1 küsür reyting kaybetmek normal değil. En azından Star'ın durumu çok kötü de bu reytingler bir sorun yaratmıyor. :A

Diğer dizilerde yorum yapmayı gerektiren pek bir hareket yok. Kefaret geçen hafta 3 küsüre düşmüştü ama bu hafta toparlanmış anlaşılan Savaşçı'nın kendine başka gün bulması gerekecek. Cumartesi yayınlansa iyi olabilir bu tarz aksiyon içeriklerinin tuttuğu olmuştu çünkü.

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Tüm diziler düşüşteyken Kefaret'in eski oranlarına yavaş yavaş dönmesi harika. :Z Ama bölümün reklamsız 2 buçuk saat gitmesinin de büyük etkisi var. Bu hafta ne yapacağı belli eder kaderini.