31 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
reklam verecek tabi ama çok erken başlattı bi tuhaf bişeyler yaptı amacı neydi kimse bilmiyo Allah tan vadi kitlesi sağlam yoksa başka dizi olsa toz olmuştu

- - - Ekleme - - -

10.bölümde açılacak diyolar intikam 10.bölümüde geçeriz gene intikamdan tık yok

haftaya haftaya

- - - Ekleme - - -

4 bölüm oynadı her hafta düşüyo dizi

intikamcılar bizim yazdıklarımıza cevap veremiyor
:H

- - - Ekleme - - -

adam4 kabullen artık vadi nin reytingleri düşmez

Eski sistem müthişti.
20.00-20.15 Reklam
20.15 21.00 Özet
21.00 21.15 Reklam
21.15-22.40 Yeni Bölüm
22.40-22.55 Reklam
22.55-23.05 Yeni Bölüm
23.05 23.15 Reklam
23.15 23.18 Final Sahnesi

Bu sistem müthişşti İnşallah bu sistem değişmez.

intikamdanda umduğunuzu bulamadınız bu yıl vadiyi bırakanlar bile döndü benim abim bırakmıştı geri döndü diziye

aga adamlar dedi haftaya özeti geçecez geçtiler işte daha ne olsun

- - - Ekleme - - -

aynen aga batırdılar resmen 21.15 te başlayan dizi pat diye özetten sonra 20.52 de başladı saçmalık resmen

Tutturmuşsun okuma yazma bilen kişi kafadan ezber yapma mantığını kullan totalde okumuş adamlar daha fazla anladın mı şimdi

Ezberi ben değil siz yapmışsınız bu yüzdende gözünüz kapalı izliyonuz
)
Ayrıc aokumuş demek senin için okuma yazma bilen ise 2024'ü hiç beklemeye gerek yok %100 okumuş türkiye
)

Ezberi ben değil siz yapmışsınız bu yüzdende gözünüz kapalı izliyonuz
)
Ayrıc aokumuş demek senin için okuma yazma bilen ise 2024'ü hiç beklemeye gerek yok %100 okumuş türkiye
)
Sen diyon yüzde 10 okumuş kim diye hem kendi söyle hemde başkasını eleştir ne güzel istanbul be

yav hala anlamayan arkadaşlar var KURTLAR VADİSİ NORMALDE 21.00 DE JENERİK REKLAM 21.15 DE BAŞLARDI DÜN 20.52 ÖZET BİTTİ JENERİK GİRDİ YENİ BÖLÜM BAŞLADI TAM 23 DK ERKEN BAŞLADI HAFTALAR SONRA TABİ DÜŞER üstüne üstlük reklam sistemi tamamen değişmiş 41-42 geçe reklam giriyo 45 e kadar 2-3 dk sonra başlıyo 1 dk oynuyo reklam giriyo 15 dk reklam sisteme bak

"Acaba blok reklam uygulamazsak nasıl olur" diye denemişlerdir. Haftaya düzeltirler.

tahminim tutmamıs la düşmüş kv

- - - Ekleme - - -

intikam ab de iyi almıs