Tubacılar İntikama sarmış, patlamayı yapamadı diye. Patlama yapmadı ama çökmedi çok şükür.
20 Dakika 9 sharelere düştü ne iş?
Nesini seyretmişler ki?
İntikam kadar karmaşık değil 20 dakika inan bana.20 Dakika'da İntikam'da olan aşk entrika ve intikam oyunları yok tamda türk halkının sevdiği tüm unsurlar İntikam'da varken Fatmagül'ün bile altında kaldıysa bu dizi bence beren ve onun fanları ciddi ciddi düşünsün
20 Dakika türk halkının pek sevmediği türden ayrıca sadece Tuba Büyüküstün var diğer oyuncuların bir kitlesi yok ne yazık ki buna rağmen AB gurubunda ikinciliği bırakmıyor.ayrıca yine ekliyorum salı perşembeden çok daha zor bir gün
İntikam olmadı diye bir şey yok. 4. Bölümü yayınlanan dizinin hemen fişini çektiniz. 😱ha:
En azından 9 shareye düşmesin de.
Revan boşuna mesajını değiştirme kardeş çooktan şikayet ettim
kanal d de k.şehir bitmiş herhalde.... acunda hiç reklama girmiyo herhalde artık....tns de çökceğinden önemi yok bu anlıklarının....geceleride 15 gün showu açmam artık..nede olsa hep pis yediliyi görcez büyük ihtimal......vadi reklamla hep 8 aldık bugün...22:45 - 23:00 ortalama <S style="COLOR: rgb(102,193,193)">#</S>sbt<S style="COLOR: rgb(102,193,193)">#</S>reyting 'leri; 1) STAR: 9.48 , 2) ATV: 8.17 , 3) SHOW: 3.68 , 4) SMNYL TV: 3.21 , 5) KANALD: 3.19
20 Dakika'da İntikam'da olan aşk entrika ve intikam oyunları yok tamda türk halkının sevdiği tüm unsurlar İntikam'da varken Fatmagül'ün bile altında kaldıysa bu dizi bence beren ve onun fanları ciddi ciddi düşünsün
20 Dakika türk halkının pek sevmediği türden ayrıca sadece Tuba Büyüküstün var diğer oyuncuların bir kitlesi yok ne yazık ki buna rağmen AB gurubunda ikinciliği bırakmıyor.ayrıca yine ekliyorum salı perşembeden çok daha zor bir gün
kanal d de k.şehir bitmiş herhalde.... acunda hiç reklama girmiyo herhalde artık....tns de çökceğinden önemi yok bu anlıklarının....geceleride 15 gün showu açmam artık..nede olsa hep pis yediliyi görcez büyük ihtimal......vadi reklamla hep 8 aldık bugün...
İntikam kadar karmaşık değil 20 dakika inan bana.
Salı Perşembeden zor mu? Gülerim bu yoruma.
yahu aga....senin favori dizin yokmu....her diziye chp gibi muhalifsin.
Neyi şikayet ettin? Harf hatası yapmıştım orada, bir çok laflarda harflerin yeri karışmıştı.
Hal hatrını da yazsaydın bari. Ben senin gibi mesajımı silip değiştirmem. Arkasında durarım her zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?