özellikle ab de ki düşüşü seksenlere bağlı ama ben ilerleyen haftalarda pis yedilinin ab de yükseleceğini düşünüyorum çünkü seksenler olmamış
admin kesin filan yapiyomu akasya durağı ?
bence fınal yapmazHaberler yalan değilse gelecek hafta 152.bölümde yani haftaya final yapıyor
olmuş olmuşta eksik olmuş... birol güven oyuncu seçiminde hata yapmış birazda senaryo fazla dağınık.
bence oyuncu seçiminden ziyade senaryo olmamış bide hiç güldürmüyo 20 dk izledim 1 kere bile gülemedim
şorayın nesini beğendin takas, hadi türkan şoray olsa neyse
valla izlediğim kadarıyla şorayı beğendim sizce iyi değilmiydi
dünkü tahminim de de söylemiştim öbgzk totel de 18 abd 20 görür diye totelde biraz yüksek rakam vermişimama abd 20 ye yaklaşmış dizi heycanını iyicene arttırırsa totelde 19 -20 yi görebilir.
dünkü tahminim de de söylemiştim öbgzk totel de 18 abd 20 görür diye totelde biraz yüksek rakam vermişimama abd 20 ye yaklaşmış dizi heycanını iyicene arttırırsa totelde 19 -20 yi görebilir.
tebrikler yakup tahminin yaklaşık olarak tuttu.. reytingde benim gibi filmden bıkıpta hala izleyenlerin katkısını unutmamak lazım...
arkadaşlar bu ''ZİRA'' kelimesinin tam karşılığı olan türkçe kelime nedir bilen varmıydı... şimdi muhteşem yüzyılı izliyorumda her lafta zira geçiyor...
çünkü demek
çünkü demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?