31 Mayıs 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

ben size o kadar dedim kandilden düştük herkes camiye gitti diye yoksa geçen bölümü reytingi 8 değil 10 olurdu sezon finalinde bomba fragmanla uçarız kesin

sbt de bişey oluyor bu hafatnın reytingleri garip haftaya bakarız artık.. belkide millet kurtların finali vardı diye ekran başına geçti izliyordur. aynı yalan dünyada oldugu gibi

22:00 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 11.03 , 2) TNT: 5.72 , 3) SHOW: 4.41 , 4) STAR: 2.35 , 5) ATV: 2.05

fatmagül uçmuş yine destan yazmaya devam ediyor vadiler ve güzeller aşağılarda geyik yapıyor :))))

fatmagül yine muhteşem bir bölümle ekrandaydı tebrikleri hakediyor ....

- - - Ekleme - - -

güzelik yarışmasında iki favorimde elendi :))))))))))))) birinci belli sanırım son açıklanan kız çagıl kazanacak miss türkiyeyi

hala devam ediyormu şimdi bakabilirim fatmagül sona erdi :))

Fatmagul çok güzel bı bolumle karsimizdaydi , çok güzel dizi tebrik ediyorum bütün ekibi..

Bu arada baya iyi gitmiş fatmagul.. :)

vadinin tekrarı on numara gitmiş uçmuş resmen

- - - Ekleme - - -

insanlar tnt izlemiyor ki vadi yeni bölümdür diye bekl,yolardır şu an:D

yeni bölümdür diye beklemiyolar çünkü yeni bölüm olmadığı günler öncesinden defalarca duyuruldu :D

- - - Ekleme - - -

sbt de bişey oluyor bu hafatnın reytingleri garip haftaya bakarız artık.. belkide millet kurtların finali vardı diye ekran başına geçti izliyordur. aynı yalan dünyada oldugu gibi

ne alaka vadinin yeni bölümü olmadığı günler öncesinden söylendi herkes biliyodu yalan dünyada adamlar açıklama bile yapmadılar kimsenin haberi yoktu

- - - Ekleme - - -

yeni bölümdür diye beklemiyolar çünkü yeni bölüm olmadığı günler öncesinden defalarca duyuruldu :D

final diye açmışlardır :))

zaten vadinin yeni bölümü 7 reyting tekrarı 6 reyting alır devamlı fark yok pek :))

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

ne alaka vadinin yeni bölümü olmadığı günler öncesinden söylendi herkes biliyodu yalan dünyada adamlar açıklama bile yapmadılar kimsenin haberi yoktu
herkes senin kadar devam etmiyor frAGMAnı açıklamaları :D

22:00 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 11.03 , 2) TNT: 5.72 , 3) SHOW: 4.41 , 4) STAR: 2.35 , 5) ATV: 2.05

fatmagül uçmuş yine destan yazmaya devam ediyor vadiler ve güzeller aşağılarda geyik yapıyor :))))

fatmagül yine muhteşem bir bölümle ekrandaydı tebrikleri hakediyor ....

- - - Ekleme - - -

hala devam ediyormu şimdi bakabilirim fatmagül sona erdi :))
şimdi bitti eski güzeler yeni güzel arasında bodur kaldılar :)))))))) mankenleri birinci yaptılar. zaten senin kendine alacagını yarı finalde elemişlerdi :))))))))

Gizem Karaca rezil oldu havasından geçilmiyordu diziside öyle karşısına bir şey konulsa fosss düşüyor reytingler

Gizem Karaca rezil oldu havasından geçilmiyordu diziside öyle karşısına bir şey konulsa fosss düşüyor reytingler

ben korktum kız yarışmyada mini etekle katılacak diye :)))))))))Allahtan garip bişey gimiş başınada bant takmış. kız ikincinin yanında bodur kaldı :)))))) yazık ikinci olan kız gizem başlık takacak diye kambur olacaktı :)))))))))))))

Ya nasıl Vadinin tekrarı olduğu günler öncesinden duyruldu ben TNT'yi hiç açmıyorum dolayısıyla bilmiyordum.Çoğu kişide bilmiyordu.

Program siralamalari eklendi.

- - - Ekleme - - -

Fatmagül'ün Suçu Ne haftalik reytinglerde TOTAL grubunda 2.!

Ya nasıl Vadinin tekrarı olduğu günler öncesinden duyruldu ben TNT'yi hiç açmıyorum dolayısıyla bilmiyordum.Çoğu kişide bilmiyordu.

kardes Pana Film Kendi forumu ve sayfasindan aciklama yapti, Facebook ve Twitter da vadi sayfalarindan her gün defalarca aciklandi, vadi oyunculari Twitter da 3 gün önceden yazdi, 2 köse yazari kösesine tasidi daha ne olsun be, yani vadi izleyicisinib cogu haberdardi

kardes Pana Film Kendi forumu ve sayfasindan aciklama yapti, Facebook ve Twitter da vadi sayfalarindan her gün defalarca aciklandi, vadi oyunculari Twitter da 3 gün önceden yazdi, 2 köse yazari kösesine tasidi daha ne olsun be, yani vadi izleyicisinib cogu haberdardi

Senin Vadi izleyicisi dediğin bunlarmı ben PANA Filmin sitesine ömrümde girmedim.Diyelim Twitter,Facebook hesabımda yok TNT'yide izlemiyorum.Dolayısıyla haberdarda olamıyorum.Yani Vadi kitlesinin yarısı bundan haberdar değildi.Çünkü sizin mantıgınıza göre herkez masabaşı iş yapıyor veya herkez evinde oturuyor veya herkez Sana ortamda takılıyor.

Fatmagülün Suçu Ne? Dibi görecek, 10 reyting alacak diye haksizlik yapanlara inat Totalde 13 reytinge yaklasmis, AB'de 12 reyting almış. Bravo. Tebrikler. Sakın kimse Vadi yoktu diye demesin cunki onlarin bir birilerini etkilemedigini gorduk. Zaten Vadi yeni bolmden 1-2 reyting asagi almis o da Suskunlara gitmis
Şanslı Masa Eski gunlerine geri donuyor. Bravo muthis oranlar almis
Suskunlar Her iki grupta da artmis tebrikler
Miss turkey bu zorlu gunde iyi reyting almis
Unutma Beni uçmuş. 32 share almis
Beni Affet muthis gidiyor