31 Mayıs 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

takas ne dedin bu sene tekrarı kurtlar kadar reyting alan yok dedin. ispatladık hala laga luga yapıyon helal olsun :))))))))

aga
1.tekrar olduğunu söylememişlerdi herkes yeni bölüm diye izliyodu hatırla
2.ab de almıştı onu totalde yeni bölüm diye duyurmalarına rağmen hiçbişey yapamamıştı yani tekrarı değil 6 3 bile alamaz hatırlasana çarşamba günü tekrarı kaç reyting almıştı :D

sen türk insanını geri zekalı mı sanıyorsun

al sana tekrar reytingi

PROGRAM ADI KANAL Rt-TOTAL Sh-TOTAL
[/B][/SIZE][/COLOR]1 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] SHOW 15.80 38.80
2 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 11.50 25.30
3 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 10.8

images

beyler bu harita yanlış

images

500 yıl önce akdeniz gölümüzdü. türk farkı.

- - - Ekleme - - -

la şimdi mi rekabet var o zaman 3-4 dizi 10 u geçiyodu şimdi mi rekabet var :d :d o zamanın bölümleri şimdi olsa tekrarı 20 yi geçer :d rekabetin kralı vardı şimdi rekabet mi var :d

- - - Ekleme - - -

ben sana 16 dan bahsediyom ilginç :d :d

- - - Ekleme - - -

güldürme ya lafı kest :d :d asıl sen güldürme o kadar açıklama yaptılar herkes duydu daha ne bekliyon tek tek mektup mu yollasınlar :d

- - - Ekleme - - -

bana tekrarı 15 i geçen dizi göster hadi göster bakalım vadi haftanın 5-6 günü tekrarıyla zirveye oynamış bi dizi şimdiki diziler yanında koca bi hiçtir

- - - Ekleme - - -

ben bi yere gitmem rahat ol sizden mi kaçacam :d maçım vardı şimdi geldim ne diyosanız diyin burdayım öbgzk nin tekrarı 7.5 alır kurtlar vadisinin tekrarı 15.80 alır kim kimin tırnağı oluyomuş acaba :d

- - - Ekleme - - -

o lüzumsuz dediğin dizi türk tv tarihinin en büyük yapımı en çok izlenen yapımı hatırlatırım :D

beyaz tvde yayınlanıyor ilk 100de değil..