takas ne dedin bu sene tekrarı kurtlar kadar reyting alan yok dedin. ispatladık hala laga luga yapıyon helal olsun )))))))
takas gene vadiyi övmek için uçuyor unutma beninin tekrarı 3 reyting alıyor
bu saaten sonra 6 reytingi geçemez dizi tekrarları vadi farkı
bu yıl kimse gecemezdı şimdi bugünden sonra oldu ))))) uyduruk eve düşen yıldırım bilen 4 reyting almış sen haaala kurtların 6 reytıngle övünüyon )))))))))
Sen niye takıyon boş tenekeyi
bu yıl kimse gecemezdı şimdi bugünden sonra oldu ))))) uyduruk eve düşen yıldırım bilen 4 reyting almış sen haaala kurtların 6 reytıngle övünüyon )))))))))
sana demedim mi benimle uğraşma şimdi admine gidiyom göreceksin
vadi bu reytingi aldıysa demek sezon finalinde epey fazla alıcak
aga
1.tekrar olduğunu söylememişlerdi herkes yeni bölüm diye izliyodu hatırla
2.ab de almıştı onu totalde yeni bölüm diye duyurmalarına rağmen hiçbişey yapamamıştı yani tekrarı değil 6 3 bile alamaz hatırlasana çarşamba günü tekrarı kaç reyting almıştı
sen türk insanını geri zekalı mı sanıyorsun
al sana tekrar reytingi
PROGRAM ADI KANAL Rt-TOTAL Sh-TOTAL
[/B][/SIZE][/COLOR]1 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] SHOW 15.80 38.80
2 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 11.50 25.30
3 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 10.8
la şimdi mi rekabet var o zaman 3-4 dizi 10 u geçiyodu şimdi mi rekabet var o zamanın bölümleri şimdi olsa tekrarı 20 yi geçer rekabetin kralı vardı şimdi rekabet mi var
- - - Ekleme - - -
ben sana 16 dan bahsediyom ilginç
- - - Ekleme - - -
güldürme ya lafı kest asıl sen güldürme o kadar açıklama yaptılar herkes duydu daha ne bekliyon tek tek mektup mu yollasınlar
- - - Ekleme - - -
bana tekrarı 15 i geçen dizi göster hadi göster bakalım vadi haftanın 5-6 günü tekrarıyla zirveye oynamış bi dizi şimdiki diziler yanında koca bi hiçtir
- - - Ekleme - - -
ben bi yere gitmem rahat ol sizden mi kaçacam maçım vardı şimdi geldim ne diyosanız diyin burdayım öbgzk nin tekrarı 7.5 alır kurtlar vadisinin tekrarı 15.80 alır kim kimin tırnağı oluyomuş acaba
- - - Ekleme - - -
o lüzumsuz dediğin dizi türk tv tarihinin en büyük yapımı en çok izlenen yapımı hatırlatırım