31 Mayıs 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Güldürme beni vadi düsmanları bir olup atmıyorlar sanki 1e 1k ya toplasan 2-3 kisi izliyodur forumda

- - - Ekleme - - -

Aynen başkan :D

Oylamalarda Vadi'den baska oy atanlar Vadi düsmani mi oluyor? Böyle yaklasman dogru degil bence. Herkesin sevdigi, ne bileyim her hafta misirlarini patlatip ve büyük zevkle izledigi dizileri vardir. Ve dogal olarak izledigi dizilere oy atiyorlar. Bunun Kurtlar Vadisi Pusu'yu sevmemekle alakasi yok diye düsünüyorum.

- - - Ekleme - - -

Ben gerçekçi düsünüyorum, fakat sen dün Muhtesem Yüzyil 45 reyting alir diyordun. :)

TOTAL grubunda Muhtesem Yüzyil veya ÖBGZ birinci olur, Fatmagül ise 2. veya 3.olur.

yuhh oha vadinin tekrarı uçmuş resmen :d :d sezon finalinin ayak izlerine bakın hele tekrarla fatmagül arasında pek fark yok vadi farkı tnt de tekrar bu reytingleri alıyo diyecek söz yok vadi farkı

Oylamalarda Vadi'den baska oy atanlar Vadi düsmani mi oluyor? Böyle yaklasman dogru degil bence. Herkesin sevdigi, ne bileyim her hafta misirlarini patlatip ve büyük zevkle izledigi dizileri vardir. Ve dogal olarak izledigi dizilere oy atiyorlar. Bunun Kurtlar Vadisi Pusu'yu sevmemekle alakasi yok diye düsünüyorum.

Aksine düşünüyorum.
Vadi düşmanları 1e 1k'ya oy atıyor :)
Forumda 3-4 kişiden fazla izleyen olmadığına inanıyorum 1e 1k'yı :)

- - - Ekleme - - -

Ben gerçekçi düsünüyorum, fakat sen dün Muhtesem Yüzyil 45 reyting alir diyordun. :)

TOTAL grubunda Muhtesem Yüzyil veya ÖBGZ birinci olur, Fatmagül ise 2. veya 3.olur.

Herkes degil ama çoğunluk öyle bunu sende biliyorsun

haftaya 1.olacağımız kesin gibi fragman bomba olursa uçarız bence tekrara baksana 6 almış nerdeyse geçen hafta kandildi nerdeyse aynı geçen haftayla pana kandilde oynatmasın vadiyi o kadar ara veriyoz kandilde verelim araları

Gerçekten diziyi izlemeyip sirf Vadi'ye oy vermemek için veriliyorsa, onlarin adaletsizligi olur. Yapilacak bir sey yok. Hakeden kazansin diyorum.. Iki diziye de basarilar diliyor büyük mücadelede..

haftaya 1.olacağımız kesin gibi fragman bomba olursa uçarız bence tekrara baksana 6 almış nerdeyse geçen hafta kandildi nerdeyse aynı geçen haftayla pana kandilde oynatmasın vadiyi o kadar ara veriyoz kandilde verelim araları

Aynen aga bide eskisi gibi tekrar oldugu günün gecesi fragman cıkmalı haftaya perşembeye kadar uçar uçar

- - - Ekleme - - -

Gerçekten diziyi izlemeyip sirf Vadi'ye oy vermemek için veriliyorsa, onlarin adaletsizligi olur. Yapilacak bir sey yok. Hakeden kazansin diyorum.. Iki diziye de basarilar diliyor büyük mücadelede..

Vadile kıyaslanamaz çünkü 1e 1k la konulari kadro zenginligi vs uçurumlar var

bu ne doktor. kurtların tekrarı yeni bölümden daha fazla izlenmiş. sbt neden geç açıkladıgı ortada :))))))))))))))) gene sbt balatayı sıyırmış :)))))

Aynen aga bide eskisi gibi tekrar oldugu günün gecesi fragman cıkmalı haftaya perşembeye kadar uçar uçar

- - - Ekleme - - -

Vadile kıyaslanamaz çünkü 1e 1k la konulari kadro zenginligi vs uçurumlar var

1 Erkek 1 Kadin 2 oyuncudan olusuyor, bu da dizinin öne çikan özelliginden biridir.

bu ne doktor. kurtların tekrarı yeni bölümden daha fazla izlenmiş. sbt neden geç açıkladıgı ortada :))))))))))))))) gene sbt balatayı sıyırmış :)))))
ben size o kadar dedim kandilden düştük herkes camiye gitti diye yoksa geçen bölümü reytingi 8 değil 10 olurdu sezon finalinde bomba fragmanla uçarız kesin

güzelik yarışmasında iki favorimde elendi :))))))))))))) birinci belli sanırım son açıklanan kız çagıl kazanacak miss türkiyeyi

Şu bir gerçek ki Kurtlar Vadisi Fatmagülden kat kat iyi
Neden derseniz.
Kurtlar Vadisi Pusu - TNT kanalında yani çoğu kişinin evinde TNT kanalı yok 1
Kurtlar Vadisi serisi 9 yıldır seyirci bıkmadan kenetlemiş durumda 2

Fatmagül'e geçersek ilk başladığında 16-17lere varıyordu
Dizi 1-2 Yıllık daha ve şuan 11'lerde ayrıca TÜRKİYE'nin en çok izlenen kanalı KANAL D'de
Şimdi fatmagülcüler kabullenin artık :)

yani kurtlar vadisi tnt'de bu oranları almayı başarıyosa fatmagül tnt'ye geçse bırak birinciliği ilk 10'a zor girer..
ayrıca fatmagül'ü 2 dakka izledim ve o ne dizidir ya öyle .d
SBT gerçekten güldürüyo çık yola sor kvp mi fatmagül mü izleniyo evinizde diye
100 cevapdan 10'u fatmagül :)

Kendi fikirlerimi belirtmek istedim sadece :)
Küfürsüz,hakaretsiz cevap beklerim :)

geçen sene ile bu seneki sistem farklı gerçekçi yorum yapalım :D