Atv vicdansız bir kanal değildir. Star gibi dizilerine şans verir, bence Haziran'a kadar ilerler yani.3-4e kadar bakarım heralde Baktim değişmiyor bişeyler bırakırım. Reyting yukselmezse kanal zaten benim izlememe bile musade etmez
Atv vicdansız bir kanal değildir. Star gibi dizilerine şans verir, bence Haziran'a kadar ilerler yani.3-4e kadar bakarım heralde Baktim değişmiyor bişeyler bırakırım. Reyting yukselmezse kanal zaten benim izlememe bile musade etmez
Belli bi kitlesi olsa belki dediğin oluyor ama dizi share olarak bile izlenmemiş Neyse tekrarları belli eder kendiniAtv vicdansız bir kanal değildir. Star gibi dizilerine şans verir, bence Haziran'a kadar ilerler yani.
3-4. bölüm reytinglerimde herşey belli oluyor. Tutmasını istiyorum, tutar ya.Belli bi kitlesi olsa belki dediğin oluyor ama dizi share olarak bile izlenmemiş Neyse tekrarları belli eder kendini
İzlemiyorsun ama benden çok sen iyi yorumlar yapıyorsun Bari izle de adam gibi yorumlaşalım böyle ayrı gayrı oluyor3-4. bölüm reytinglerimde herşey belli oluyor. Tutmasını istiyorum, tutar ya.
Avlu be TK'ya yöneldim diyelim. Ama yarın bakabilirim bi. Sen beğenmiştin dimiİzlemiyorsun ama benden çok sen iyi yorumlar yapıyorsun Bari izle de adam gibi yorumlaşalım böyle ayrı gayrı oluyor
Avlu be TK'ya yöneldim diyelim. Ama yarın bakabilirim bi. Sen beğenmiştin dimi