Atv vicdansız bir kanal değildir. Star gibi dizilerine şans verir, bence Haziran'a kadar ilerler yani.3-4e kadar bakarım heraldeBaktim değişmiyor bişeyler bırakırım. Reyting yukselmezse kanal zaten benim izlememe bile musade etmez
![]()
Atv vicdansız bir kanal değildir. Star gibi dizilerine şans verir, bence Haziran'a kadar ilerler yani.3-4e kadar bakarım heraldeBaktim değişmiyor bişeyler bırakırım. Reyting yukselmezse kanal zaten benim izlememe bile musade etmez
![]()
Belli bi kitlesi olsa belki dediğin oluyor ama dizi share olarak bile izlenmemişAtv vicdansız bir kanal değildir. Star gibi dizilerine şans verir, bence Haziran'a kadar ilerler yani.![]()
3-4. bölüm reytinglerimde herşey belli oluyor. Tutmasını istiyorum, tutar ya.Belli bi kitlesi olsa belki dediğin oluyor ama dizi share olarak bile izlenmemişNeyse tekrarları belli eder kendini
![]()
İzlemiyorsun ama benden çok sen iyi yorumlar yapıyorsun3-4. bölüm reytinglerimde herşey belli oluyor. Tutmasını istiyorum, tutar ya.![]()
Avlu be TK'ya yöneldim diyelim. Ama yarın bakabilirim bi.İzlemiyorsun ama benden çok sen iyi yorumlar yapıyorsunBari izle de adam gibi yorumlaşalım böyle ayrı gayrı oluyor
![]()
Avlu be TK'ya yöneldim diyelim. Ama yarın bakabilirim bi.Sen beğenmiştin dimi
![]()