- Reaksiyon puanı
- 114,310
- Puanı
- 1,060
Buraya takılarakmı?Tamam şu an aile bireyleriyle görüşüyoruz görüntülü
Buraya takılarakmı?Tamam şu an aile bireyleriyle görüşüyoruz görüntülü
Kanal D farkı.Fazilet Hanım ve Kızları yine tüm gruplarda 5 reyting alarak güne damga vurmuş. Nihayet 41. bölümde asıl çift YağHaz'dan beklenen öpücük geldi. 41 bölümdür 41 kere maşallah. Haftaya 6'yı geçeceğiz inş.
Yasak Elma gibi İnsanlık Suçu da Masum Değiliz'den daha iyi oranlar alacak demiştim, yine dediğim çıktı. Tekrarları da iyi gitmiş, haftaya yükselir. @Yiğitt
Masum Değiliz'e yazık olmuş, umarım haftaya kadar yükselir. Twitterdan baya olumlu eleştiriler gelmişti. En azından 13'ü göreceğine umuyorum.
12 | GULIZAR | KANAL D | 20:00:11 | 22:22:04 | 3.06 | 6.83 |
5 | GULIZAR | KANAL D | 20:00:11 | 22:22:04 | 3.75 | 9.38 |
4 | GULIZAR | KANAL D | 20:00:11 | 22:22:04 | 3.89 | 9.35 |
Kanal D'nin her dizisi tuttuğuna göre 'İnsanlık Suçu tutacak' demen bir anlam ifade etmiyor.Yanlış, altıncı hislerimin farkı.
Söylediklerine inanmayı dene önce. SBA dışındaki tüm dizilerin elinizde patladığını ne çabuk unuttun?Kanal D'nin her dizisi tuttuğuna göre 'İnsanlık Suçu tutacak' demen bir anlam ifade etmiyor.
SBA, Mehmed, VS, AS, ÇD ve şimdi de İnsanlık Suçu ile günleri sallamaya geliyoruz. Reytingler cevabını veriyordur sana, ben konuşmayayım.Söylediklerine inanmayı dene önce. SBA dışındaki tüm dizilerin elinizde patladığını ne çabuk unuttun?
SBA dışında hepsi geçen sezondan kalma işler ki SBA bile düşmeye başladı. Mehmed de yine tahmin ettiğim gibi elde patladı zaten, kanal reklamına dahi tomarla para verdiği diziye sezon sonuna kadar dayanırsa iyi. Ne tesadüf ki 1 reytingli Popstar'ı saymayı unuttun mesela.SBA, Mehmed, VS, AS, ÇD ve şimdi de İnsanlık Suçu ile günleri sallamaya geliyoruz. Reytingler cevabını veriyordur sana, ben konuşmayayım.
Popstar tutmadı, onu kabul ediyorum. Dönmesi saçmaydı zaten, neyse Kanal D'm oraya da kaliteli rüzgarı estirecektir.SBA dışında hepsi geçen sezondan kalma işler ki SBA bile düşmeye başladı. Mehmed de yine tahmin ettiğim gibi elde patladı zaten, kanal reklamına dahi tomarla para verdiği diziye sezon sonuna kadar dayanırsa iyi. Ne tesadüf ki 1 reytingli Popstar'ı saymayı unuttun mesela.
Bugün övündüğün dizi bile 2 reyting almış, dediğin gibi reytingler herşeyi gösteriyor zaten.Popstar tutmadı, onu kabul ediyorum. Dönmesi saçmaydı zaten, neyse Kanal D'm oraya da kaliteli rüzgarı estirecektir.
Tekrarları ile haftaya zirveye bizim.Bugün övündüğün dizi bile 2 reyting almış, dediğin gibi reytingler herşeyi gösteriyor zaten.
Aslında bakarsan Ufak Tefek Cinayetler düşebilir ve EDHO onun reytingini alıp Kenanın karşısında gayet iyi direnir ve bence yükselişe geçebilir çok yakında çünkü eninde sonunda ya Kadın ya UTC düşcek ve gelecek sezon atv aracılığı nedeniyle ekranda olur keza Aşk ve Mavi içinde çünkü 3 bandına düşmediği sürece devam eder Kırgın Çiçekler gibiAşk ve Mavi düşüşlerde, geçen yılın oranlarından hayli uzak. EDHO bu sezon bitmeli, eski oranlarına çok uzak. SAK var bi.
Senin dışında herkes izliyor desen daha doğru olur
Bu sezon bitsede kurtulsak Tv dünyasında şuan çok sayıda ecünnü dizisi mevcutSenin dışında herkes izliyor desen daha doğru olur
Sezom finali yapacakmış, şansına küsBu sezon bitsede kurtulsak Tv dünyasında şuan çok sayıda ecünnü dizisi mevcut