ben senden daha fazla yazmisim.ama listede yokumSon zamanlarda hiç yorum yapasım gelmiyor bu yüzden düşmem normal. Hatta 143 mesaj bile fazla geldi.
Hadi sistemde görunmedi. hic aklina gelmedimi hemserimin ismi niye yok diye hic bir izlenim birakmamisim demekki sende.Valla bilmiyorum, sistemde görünmemiş ismi, @OzaN'ın bakması gereken bir durum, beni aşıyor
istemiyom artik.
Valla bilmiyorum, sistemde görünmemiş ismi, @OzaN'ın bakması gereken bir durum, beni aşıyor
Bu nasıl bir forum? yönetimin kendinden haberi yok.Yapamıyorsanız istifa edin kardeşim.Bu kutsal vazifeyi üstlenecek illa ki birileri bulunur.Beni de aşıyor şu an, boş vakit lazım.
ayy resmen seni dışlamışlar bacım forumda yok sayılıyorsun ama @Bully değil admin olarak @OzaN a hemen özür dilet yaşlandı iyice bir ayağı çukurda zatenAma haksizlik bu 😡 @OzaN ben bir suru msj attim. @Çiğdem- ve @xemrexxx ye cok laf yetistirdim ben. en az 30 mesajim vardir. oda en az
@Bully ve @OzaN suan cuma cumartesi ve pazara baktim. sirf bu uc gun 70 yollamisim.
nerden baksan en az 100 mesajim var. bu nasil hesaplanma 😡
Hesapladim. 159 mesaj yazmisim
@Bully ve @OzaN a itinayla duyrulur. 159 mesaj 😡
ayy kız baktımda sen geçen haftanın listesindede yoksun ordada 1 mesajlılar alınmıs senin ismin yine yok sanırım şuan sen hayalet konumundasın yanı forumun hayaleti oluyor gibi birşeysin varsın ama aslında yoksun@Bully nin de hatasi var. aklina gelseydim derdi acaba niye listede yok. okadar hukukumuz var onla.
Aman dislanmaya aliskiniz zaten.
hahah aa yok o sapığa fark etmiyor hayalet dişi olduktan sonra fark etmez ona yeterki erkek hayalet olmasın hahaha @destere
bugun ortalikta yok. yeri belli oluyorhahah aa yok o sapığa fark etmiyor hayalet dişi olduktan sonra fark etmez ona yeterki erkek hayalet olmasın hahaha @destere
Gülme listesine girip de mesaj yazanlar listesine girememen ilginç, sinirlenince de çok tatlı oluyorsun bu aradaanlasildi. ben bu olay ustune bir bardak soguk su iciyorum.
@Bully baska enler listesinde beni eklemeyin. en cok gulme listesine giriyoruz ama buna degil. onuda istemiyorum artik 😡
daha öncekilere girmemisim. 150 civari mesaj heba edilecek bir mesaj degil. beni guldurmeyi basardin <3Gülme listesine girip de mesaj yazanlar listesine girememen ilginç, sinirlenince de çok tatlı oluyorsun bu arada
Ama halledeceğiz işini merak etme sen, gerekirse seni mesaj listesine sokana kadar sonuçları bile paylaşmam
Ozan admin yoğun işte, haftasonu onu bi sıkıştırırım, benim elimden bir şey gelse hemen halletmeye çalışırdım
Tribini de anlayışla karşılamakla birlikte gülme listesinden çıkma isteğini reddediyorum, konu burda kapanmıştır