31 Ekim - 6 Kasım 2016 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son zamanlarda hiç yorum yapasım gelmiyor bu yüzden düşmem normal. Hatta 143 mesaj bile fazla geldi. :A

Son zamanlarda hiç yorum yapasım gelmiyor bu yüzden düşmem normal. Hatta 143 mesaj bile fazla geldi. :A
ben senden daha fazla yazmisim.ama listede yokum :(

Valla bilmiyorum, sistemde görünmemiş ismi, @OzaN'ın bakması gereken bir durum, beni aşıyor :D
Hadi sistemde görunmedi. hic aklina gelmedimi hemserimin ismi niye yok diye :( hic bir izlenim birakmamisim demekki sende.
ben gurur yaptim bu meseleyi 😡

Ama haksizlik bu 😡 @OzaN ben bir suru msj attim. @Çiğdem- ve @xemrexxx ye cok laf yetistirdim ben. en az 30 mesajim vardir. oda en az

@Bully ve @OzaN suan cuma cumartesi ve pazara baktim. sirf bu uc gun 70 yollamisim.
nerden baksan en az 100 mesajim var. bu nasil hesaplanma 😡

Hesapladim. 159 mesaj yazmisim :)
@Bully ve @OzaN a itinayla duyrulur. 159 mesaj 😡
ayy resmen seni dışlamışlar bacım forumda yok sayılıyorsun ama @Bully değil admin olarak @OzaN a hemen özür dilet yaşlandı iyice bir ayağı çukurda zaten :A :A :A

@Bully nin de hatasi var. aklina gelseydim derdi acaba niye listede yok. okadar hukukumuz var onla.
Aman dislanmaya aliskiniz zaten.
ayy kız baktımda sen geçen haftanın listesindede yoksun ordada 1 mesajlılar alınmıs senin ismin yine yok sanırım şuan sen hayalet konumundasın yanı forumun hayaleti oluyor gibi birşeysin varsın ama aslında yoksun :F :F :F

anlasildi. ben bu olay ustune bir bardak soguk su iciyorum.
@Bully baska enler listesinde beni eklemeyin. en cok gulme listesine giriyoruz ama buna degil. onuda istemiyorum artik 😡

anlasildi. ben bu olay ustune bir bardak soguk su iciyorum.
@Bully baska enler listesinde beni eklemeyin. en cok gulme listesine giriyoruz ama buna degil. onuda istemiyorum artik 😡
Gülme listesine girip de mesaj yazanlar listesine girememen ilginç, sinirlenince de çok tatlı oluyorsun bu arada :A

Ama halledeceğiz işini merak etme sen, gerekirse seni mesaj listesine sokana kadar sonuçları bile paylaşmam :D

Ozan admin yoğun işte, haftasonu onu bi sıkıştırırım, benim elimden bir şey gelse hemen halletmeye çalışırdım :)

Tribini de anlayışla karşılamakla birlikte gülme listesinden çıkma isteğini reddediyorum, konu burda kapanmıştır :A

Gülme listesine girip de mesaj yazanlar listesine girememen ilginç, sinirlenince de çok tatlı oluyorsun bu arada :A

Ama halledeceğiz işini merak etme sen, gerekirse seni mesaj listesine sokana kadar sonuçları bile paylaşmam :D

Ozan admin yoğun işte, haftasonu onu bi sıkıştırırım, benim elimden bir şey gelse hemen halletmeye çalışırdım :)

Tribini de anlayışla karşılamakla birlikte gülme listesinden çıkma isteğini reddediyorum, konu burda kapanmıştır :A
daha öncekilere girmemisim. 150 civari mesaj heba edilecek bir mesaj degil. beni guldurmeyi basardin :D <3