Bu erkek işi değil komedi. Diğerini TİMS yapıyor tutmaması normal.İçerde tuttu diye erkek işine yüklendiniz ikisi olmadı.
Bu erkek işi değil komedi. Diğerini TİMS yapıyor tutmaması normal.İçerde tuttu diye erkek işine yüklendiniz ikisi olmadı.
Şimdi de anne ajitasyonu var işte değişik bir şey göremiyorum.Anne'de çocuk ajitasyonu vardı bizim çocuklarımız fakir ama mutlu.
Ve Pembe.Ki sedatını yanlış yazdım diye. Ben Abiye Kuzu izleyerek büyüdüm anca toparlanırım.
Sana yapacaklarımdan korkup geri vites yapman iyiBen zaten destekçiyim bakma takılıyorum birkaç kişiyi kızdırmak için ama sen de Kadına saygılı ol
Siz de Umutsuz Ev Kadınları ile
Avatarın? 😱UTC, TKY gibi ölü başlamadı en azından. Senaryo saçmalamazsa güzel gider. Merve ve Pelin yılan show yapar
ama yapmayın böyle ya @XanTier ve @Tolstoyevski ye yazarken türkçe karakter ve düzgün yazma çabası çok enerjimi alıyor Bir de seni düşünmeyeyimNormalde bu tür küçük şeyleri çok takmam ama karşımdaki bana öğretmenlik okuyorum diyorsa uyarmak zorundayım gelecek nesiller için.
Sen çok Kırgın Çiçekler izledin sanırımSana yapacaklarımdan korkup geri vites yapman iyi
Seni ilkkez farklı avatarla görüyorum
ama yapmayın böyle ya @XanTier ve @Tolstoyevski ye yazarken türkçe karakter ve düzgün yazma çabası çok enerjimi alıyor Bir de seni düşünmeyeyim
Turkiyede sadece bir kaç sene okula gittim çocukken.
hahahhaha yani de konuyla ne alaka?Sen çok Kırgın Çiçekler izledin sanırım
Tehdit falan ediyon ya biraz kızlar gibi yürek yemişsinhahahhaha yani de konuyla ne alaka?
Tehdit mi? kuru iftiraTehdit falan ediyon ya biraz kızlar gibi yürek yemişsin
Çoktan çevirdim bile cilve yapıyorsun bana işteTehdit mi? kuru iftira
hem sen yabancı değilsin, eminim tehditimi bile övgüye çebirebilirsin bir şekilde
Hahaha ben başka şekile çevirirsin sandım. Bu beklediğimden daha fena olduÇoktan çevirdim bile cilve yapıyorsun bana işte
Daha fenasını zorlu günler için saklıyorumHahaha ben başka şekile çevirirsin sandım. Bu beklediğimden daha fena oldu
hahhahahahha daha ne diyebilirsinki hem zorlu günler? Gelirmi öyle günler?Daha fenasını zorlu günler için saklıyorum
Saçmalamak parayla mı sankihahhahahahha daha ne diyebilirsinki hem zorlu günler? Gelirmi öyle günler?
Anam biz şimdi neyi tartışıyoruz kafam gitti şuan
haha saçmalıyoruz sanki diyecektim de kıyamadım bizeSaçmalamak parayla mı sanki
Anne kısa sürede çökmesine rağmen yinede biraz tehdit oluşturmuştu ama bu sezon çok açık görünüyorkı rakibimiz bile yok ayoll 3.Sezondayız ve rakipsiz çok rahat bir sezon bizi bekliyor bu gidişle 10 yıl sürer bu dizide raci olduğu sürece sıkıntıyada düşmez diziEdho yine, yeniden ve daima zirvede. Tek rakibimiz kendimiziz. Rakipler geliyorlar ve gidiyorlar, biz daima zirvedeyiz. Tebrikler. @batuhankaralar @Çiğdem-
Kadın, Edho’nun ardından günün en çok izlenen dizisi olmuş. UTC’den daha iyi gideceğini söylemiştim geçtiğimiz haftalarda zaten. Tebrikler.
UTC ise günün en çok izlenen üçüncü dizisi konumunda. Ben ilerleyen haftalarda düşeceğini düşünüyorum, belki AB grubunda biraz artabilir. Tebrikler.