Rahmetli @destere ben seni savunmuyorum çünkü sen kendi kendini daha iyi savunuyorsun derdi hep oklavanla @mrt-06 @Harunnn60Seni kim savunacak bakalım.
Herkes bana oynuyor normaldaha hesaplamadım ama umudun yok sanırım bavulunu topladına göre
Bu sizin iki farklı dizinin çakması olduğunuz gerçeğini değiştirmeyecek
10 gelmeye başlasın da bazı eski amatör diziler avucunu yalasın
O yetki pazar günü verilcek korkun benden sende dahil.
kız meryoşum gelene ka sizi 2.liğe itmişti anne ne diyorsunAnne kısa sürede çökmesine rağmen yinede biraz tehdit oluşturmuştu ama bu sezon çok açık görünüyorkı rakibimiz bile yok ayoll 3.Sezondayız ve rakipsiz çok rahat bir sezon bizi bekliyor bu gidişle 10 yıl sürer bu dizide raci olduğu sürece sıkıntıyada düşmez dizi
@xemrexxx @mesmeso61 @batuhankaralar
Sonunda çökmüştü işte sonrakız meryoşum gelene ka sizi 2.liğe itmişti anne ne diyorsun
7 reytingle final yapmamış mıydı @denizz19 dal şu cadolozaSonunda çökmüştü işte sonra
ama bu sezon rakibimiz bile yok görünüyor
biz zirveyi aldıktan sonra kaç alıyorsa alsınlar ayoll havaları biraz sürüp çökmüşlerdi7 reytingle final yapmamış mıydı @denizz19 dal şu cadoloza
Yahu Ne bakıyon sen ona ağzı olan konuşuyor işte 7 reytingle final yapmıştık ona kalsa yayından kalktık7 reytingle final yapmamış mıydı @denizz19 dal şu cadoloza
Neticede yıkılmaz denen EDHo 2.bölümden fosss olmuştubiz zirveyi aldıktan sonra kaç alıyorsa alsınlar ayoll havaları biraz sürüp çökmüşlerdi
Hayallerin güzelmiş, hadi Kasım oldu askere gitKadın en az 2 haftaya Totali alır
zaten yayından kalktı cesur güzel gibi @xemrexxx @batuhankaralarYahu Ne bakıyon sen ona ağzı olan konuşuyor işte 7 reytingle final yapmıştık ona kalsa yayından kalktık
Neticede yıkılmaz denen EDHo 2.bölümden fosss olmuştu
Kandır kendini EDHO'yu tahtından indirecek birkaç haftaya Kadınzaten yayından kalktı cesur güzel gibi @xemrexxx @batuhankaralar
Sen utanmıyormusun kadın izlemeye @xemrexxxKandır kendini EDHO'yu tahtından indirecek birkaç haftaya Kadın