Sensiz olmaz zensiz olmaz
Sensiz olmaz zensiz olmaz
Ben sana yapacağımı bilirim bekle ve gör beyefendi şuan zaten başın belada. Acıdım sana. Doğru zamanda hesaplaşırızSensiz olmaz zensiz olmaz
Oley yolla gelsinBen sana yapacağımı bilirim bekle ve gör beyefendi şuan zaten başın belada. Acıdım sana. Doğru zamanda hesaplaşırız
Kadın dedikleri, çakma bölümün 10/8 inde gözyaşı döken bir dizi hiç karşılaştırmıyorum bileNeyi çekemiyorsunuz Biri totalde diğeri Ab de önde
Iki diziyide izlemedim ama ikisininde oranları harika Edho'da olmasına rağmen
ay Deniz'im kusura bakmada 5 reytinge yakın olan bir diziyi 5 reyting bile alamadı diye gülmek te ne
UTC gibi dizileri Türk halkı kolay kolay benimsemiyor ve ikinci haftasında da böyle şahane reyting alması güzelmiş Demekki harbiden kaliteli. Merak etmeye başladım
Bir saniye bile izlemeyen seyirci yorumuKadın dedikleri, çakma bölümün 10/8 inde gözyaşı döken bir dizi hiç karşılaştırmıyorum bile
Bu arada Kadın tekrarı 1 saat erken başladı yani gayet normal geçmesi diğer günlerde tekrarların sonuçlarına bakılabilir
Biraz diyecektim.Bir saniye bile izlemeyen seyirci yorumu
Ben UTC ilk bölümü beğenmiştim yorumlarda görebilirsiniz Ama 2.bölüm ilk 1 saati sıkıcı ayrıca bu sorgu sahnesinin sürmemesi gerektiğini savunan kişilerden biri de sendin tatlımBiraz diyecektim.
Her 2 diziyi izleyip kendisiyle çelişen izleyici yorumu
Aşkım hala arkadaşındayım hatta bölüm yorumumda 1. Bölümün daha iyi olduğunu da söyledim ama bi bekleyelim dizi açılsın. Türkiye’de bence Nadiren bu tarz bir dizi beğenildi, lütfen biraz destek olalım yada destek olalımBen UTC ilk bölümü beğenmiştim yorumlarda görebilirsiniz Ama 2.bölüm ilk 1 saati sıkıcı ayrıca bu sorgu sahnesinin sürmemesi gerektiğini savunan kişilerden biri de sendin tatlım
Kadın her zaman ki gibi hor görüldü ülkemizde.. İşte buna dikkat çekeceğiz izlemeye devam edin.
Kadın kaç reyting alırsa alsın sürekli Anne ile kıyaslanacak bu utanç size yeter.Çekemiyorlar bizi anacım 5 Reyting bile alamıyorlar gelmişler yorum yapıyorlar
Ben zaten destekçiyim bakma takılıyorum birkaç kişiyi kızdırmak için ama sen de Kadına saygılı olAşkım hala arkadaşındayım hatta bölüm yorumumda 1. Bölümün daha iyi olduğunu da söyledim ama bi bekleyelim dizi açılsın. Türkiye’de bence Nadiren bu tarz bir dizi beğenildi, lütfen biraz destek olalım yada destek olalım
Siz de Umutsuz Ev Kadınları ileKadın kaç reyting alırsa alsın sürekli Anne ile kıyaslanacak bu utanç size yeter.
AB'de yeni bölüm, özet ve tekrarıyla ilk 7'yi kapatmış ve yine tekrarıyla ABC1'de 4'ü geçmiş günün asıl kazananı belli.Ben zaten destekçiyim bakma takılıyorum birkaç kişiyi kızdırmak için ama sen de Kadına saygılı ol
Siz de Umutsuz Ev Kadınları ile
Türkçe Öğretmenliği okumak istediğine emin misin çünkü ki bu durumlarda birleşik yazılır.Kadın her zaman ki gibi hor görüldü ülkemizde.. İşte buna dikkat çekeceğiz izlemeye devam edin.
Bu sizin iki farklı dizinin çakması olduğunuz gerçeğini değiştirmeyecekAB'de yeni bölüm, özet ve tekrarıyla ilk 7'yi kapatmış ve yine tekrarıyla ABC1'de 4'ü geçmiş günün asıl kazananı belli.
Türkçe Öğretmenliği okumak istediğine emin misin çünkü ki bu durumlarda birleşik yazılır.
UTC ve EDHO iyi oranlar almış, tebrikler.
AB'de yeni bölüm, özet ve tekrarıyla ilk 7'yi kapatmış ve yine tekrarıyla ABC1'de 4'ü geçmiş günün asıl kazananı belli.
Türkçe Öğretmenliği okumak istediğine emin misin çünkü ki bu durumlarda birleşik yazılır.
Gün değişikliği lazım.Kaan Yıldırım batırmış sizi de.
Gelmez diye yazdım...
Gün değişikliği lazım.
7/24 Kadın öveceksin anladık da dilimizi katletmeden yap bari.Kaan Yıldırım batırmış sizi de.
Gelmez diye yazdım...
Kadın kaç reyting alırsa alsın sürekli Anne ile kıyaslanacak bu utanç size yeter.