Gönül Dağı yine zirvede yer alır demiştim. Oranlarında çok bir değişiklik de yok üstelik.
Yeni yıla da hainlik yaparak girdin demek Hainli Fedai... Her iki yoldaşımın da ne yaptığından haberdar durumdaydım, Utku beyciğim ile sultanlarımızı izledik biz. Derinlemesine analizler yaptık, seni de andık, acaba dedik nerede ve ne yapıyor... Şimdi burada olacaktı dedik, aah aah dedik... Fakat sen yoktun... @MasacRE @MEnes
Hadi ikiniz neyse ama @MEnes nerdeydi..Sultanlarımız gözlerimizin pasını sildi. Yılbaşı gecesi sultanlar dururken başka program izleyen de ne bileyim yani...
------
Bu hain herifin iftiralarına gereken cevabı verdiğin için teşekkür ederim Şerlok beyciğim. Kendisi bizimle aynı ortamda bulunmaktan kaçındığı için normal karşılıyorum kimin ne yaptığından haberdar olmamasını...
Afiyet olsun reisBen Dublinde Miliano restaurantta makarna yedim
Çok değişik oyunlar oynamış belli ki kütük dostum. Yoldaşımız çook tehlikeli bir insan... @Sherlock @MEnes
Aynen,oldukça da güzel bir bölümdü.Yolboşo gönö gönöl doğooo mu özlönoorr aha da böyle izlenir işte. Yılbaşının diğer günlerden hiçbir farkı yok. Yine herkes kudurmuş.
İzleyicinin zevksizliğini fazla hafife alıyoruz.Ciddi ciddi evde Gönül Dağı izleyerek mi girdi Türkiye yani yeni yıla? Şaka mı bu reytingler?