cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 13,950
- Puanı
- 1,060
Çok çok geçmiş olsunGeçmiş olsun. Benim de babam dün hasta oldu. Aile olarak ayrı giriyoruz yeni yıla. Son gün kaptı
Hepsi farklı saatler de sanırım😉O Ses
ibo show
şarkılar bizi söyler
Hepsi farklı saatler de sanırım😉O Ses
ibo show
şarkılar bizi söyler
Çok çok geçmiş olsun
------
Gönül Daği izliyorum şu an onun dışında etiket listesinde olmazsam sevinirim şimdiden teşekkür ederim
------
Hepsi farklı saatler de sanırım😉
------
İsabet olmuş doğruyu seçmişsin seni tebrik ediyorum.O ses izleyince ibo show u unuttum ya
Tekrarlarına bakarsın artıkO ses izleyince ibo show u unuttum ya
Tekrarlarına bakarsın artık
Çok teşekkürler.Çok çok geçmiş olsun
------
Gönül Daği izliyorum şu an onun dışında etiket listesinde olmazsam sevinirim şimdiden teşekkür ederim
------
------
Yeni yıla da hainlik yaparak girdin demek Hainli Fedai... Her iki yoldaşımın da ne yaptığından haberdar durumdaydım, Utku beyciğim ile sultanlarımızı izledik biz. Derinlemesine analizler yaptık, seni de andık, acaba dedik nerede ve ne yapıyor... Şimdi burada olacaktı dedik, aah aah dedik... Fakat sen yoktun... @MasacRE @MEnes
Sultanlarımız gözlerimizin pasını sildi. Yılbaşı gecesi sultanlar dururken başka program izleyen de ne bileyim yani...
Bu hain herifin iftiralarına gereken cevabı verdiğin için teşekkür ederim Şerlok beyciğim. Kendisi bizimle aynı ortamda bulunmaktan kaçındığı için normal karşılıyorum kimin ne yaptığından haberdar olmamasını...Yeni yıla da hainlik yaparak girdin demek Hainli Fedai... Her iki yoldaşımın da ne yaptığından haberdar durumdaydım, Utku beyciğim ile sultanlarımızı izledik biz. Derinlemesine analizler yaptık, seni de andık, acaba dedik nerede ve ne yapıyor... Şimdi burada olacaktı dedik, aah aah dedik... Fakat sen yoktun... @MasacRE @MEnes