31 Aralık 2013 Salı Reyting Sonuçları

Kanal D bu yılbaşında en çok hazirlanan kanal di
Hakkediyor bu reyting i
Bülent Ersoy da Tebrikler iyi gidiyor
Star TV den bugün 10 reyting beklerdim ama o ses Türkiye bekledigim gibi gitmedi
Atv de günü iyi geçirmiş

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kanal D bu yılbaşında en çok hazirlanan kanal di
Hakkediyor bu reyting i
Bülent Ersoy da Tebrikler iyi gidiyor
Star TV den bugün 10 reyting beklerdim ama o ses Türkiye bekledigim gibi gitmedi
Atv de günü normal geçirmiş
Fox TV nin yayin akışının berbat olmasi fazla reyting almamasina neden oldu

Kanal D bu reytingleri bu akşam sonuna kadar haketti kim ne derse desin yılbaşını her sene en iyi kutlayan tek kanal diyebilirim.

Star Tv O Ses Türkiye çok iyi olduğunu söyleyemeyeceğim hep klasik Acun taktikleri ama işe yaramadı bence. Yılbaşı öncesi özet görüntüler çok daha iyiydi bence. Ayda çok itici mümkünse çıkarmasınlar o sahneye.

Show Tv bu yılbaşında çok ahım şahım olmasa da Bülent Ersoy Show bence kanalını yeteri kadar idare etti.

Fox eğlence tarzı işler yapabilirdi haber ağırlıklı gitti biraz da ama gereksiz bir hamleydi. Çocuklar Duymasın iyi hamleydi ama Arkadaşım Max daha düzgün bir zamanda diğer dizilere rakip olarak yayınlanabilirdi.

Atv Doksanlar ile ne yapmayı bekliyordu merak konusu yorumsuz yani.

Trt'de Seksenler ve Müzik ziyafetiyle ortalama sonuçlar alarak 2013'e veda etti.

Bu senenin de göründüğü üzere açık ara en iyisi Kanal D idi yılbaşında.

Yalan Dünya'nın geçen yıl ki Yıl Başı Özel Bölüm tekrarı var şuan. :Z Açılay filan var Kanal D'yi açın yahu. :Z @xemrexxx , @EveN .

Kanal D bu reytingleri bu akşam sonuna kadar haketti kim ne derse desin yılbaşını her sene en iyi kutlayan tek kanal diyebilirim.

Star Tv O Ses Türkiye çok iyi olduğunu söyleyemeyeceğim hep klasik Acun taktikleri ama işe yaramadı bence. Yılbaşı öncesi özet görüntüler çok daha iyiydi bence. Ayda çok itici mümkünse çıkarmasınlar o sahneye.

Show Tv bu yılbaşında çok ahım şahım olmasa da Bülent Ersoy Show bence kanalını yeteri kadar idare etti.

Fox eğlence tarzı işler yapabilirdi haber ağırlıklı gitti biraz da ama gereksiz bir hamleydi. Çocuklar Duymasın iyi hamleydi ama Arkadaşım Max daha düzgün bir zamanda diğer dizilere rakip olarak yayınlanabilirdi.

Atv Doksanlar ile ne yapmayı bekliyordu merak konusu yorumsuz yani.

Trt'de Seksenler ve Müzik ziyafetiyle ortalama sonuçlar alarak 2013'e veda etti.

Bu senenin de göründüğü üzere açık ara en iyisi Kanal D idi yılbaşında.

Deniz herşeyi çok doğru ve açık bir şekilde özetlemişsin söylenecek söz bırakmamışsın teşekkürler :) @denizz19 bende fazlasıyla kanald açık ara önde diyorum...

Yalan Dünya'nın geçen yıl ki Yıl Başı Özel Bölüm tekrarı var. :Z Açılay filan var. :Z @xemrexxx , @EveN .

bende gördüm 36.bölüm birde yayın akışında yeni bölüm deniyor :D

Yalan Dünya var yehuu
Açelay i ne kadar özlemişim

Bugün O Ses Türkiye ve Arkadaşım Hoşgeldin'i izledim. O Ses sıkıcıydı, geçen seneyi arattı ama izletti kendini yine de. Tabii ben yarıda kesip Arkadaşım Hoşgeldin'e kaydım orası ayrı. :A

Arkadaşım Hoşgeldin müthişti ya gülmekten öldüm resmen. :D Tolga Çevik'i çok özlemişim. Kibariye, Mustafa Sandal ve Volkan Konak müthiş renk katmışlar programa. Kanal D müthiş bir hamle yapmış. Reytinglerde de çok iyi gitmiş. 8'i geçmiş. :oley: Umarım günü ve saatini güzel ayarlarlar. Yeni yıla damgasını vuracak bence program her anlamda. :D

Cem Yılmaz da gayet başarılı gitmiş reytinglerde. O Ses hak ettiği reytingleri almış. İyi gitmiş. Bülent Ersoy, Kim Milyoner İster ve Çocuklar Duymasın da iyi gitmişler gibi.

Arkadaşım Max anlıklara girmiş şaşırttı beni.

Çocuklar Duymasın zirvede bile yer almış iyi. :)

Ben O Ses, Bülent Ersoy Show ve biraz Arkadaşım Hoşgeldin'i izledim. :)

Gecenin kazananı Kanal D. Kalite ararsanız Kanal D'ye bakın: Cem Yılmaz artı Tolga Çevik = Reyting! Muhteşemdi bugünkü Kanal D.
Star TV'nin daha iyi gideceğini sanmıştım ama öyle görünüyor ki insanlar sıkılmış her yıl aynı programları izlemekten.
Bülent Ersoy Şov'un bu kadar iyi gideceğini beklemiyordum, sürpriz oldu. Ancak abartmamak gerek, çok da olağanüstü bir başarı değil.
TRT ile ATV bu yılbaşını kaybettiler bence. FOX, ortalamasından fazla bir reyting beklemesin.
Samanyolu ile Kanal 7 zaten kutlamadı yılbaşımızı, onlara diyecek bir şey yok. :)

durun hele daha reytingler açıklanmadı kanal d ciler sakin :)))
o ses zirvede olabilir yine

Gecenin kazananı Kanal D. Kalite ararsanız Kanal D'ye bakın: Cem Yılmaz artı Tolga Çevik = Reyting! Muhteşemdi bugünkü Kanal D.
Star TV'nin daha iyi gideceğini sanmıştım ama öyle görünüyor ki insanlar sıkılmış her yıl aynı programları izlemekten.
Bülent Ersoy Şov'un bu kadar iyi gideceğini beklemiyordum, sürpriz oldu. Ancak abartmamak gerek, çok da olağanüstü bir başarı değil.
TRT ile ATV bu yılbaşını kaybettiler bence. FOX, ortalamasından fazla bir reyting beklemesin.
Samanyolu ile Kanal 7 zaten kutlamadı yılbaşımızı, onlara diyecek bir şey yok. :)
Kanal D günler öncesinden hazırlandığı belli oluyor yılbaşına,hakkınıda fazlasıyla verdi zirvede olmayı hak etti.
2014'e belkide yeni bir başlangıç yapmak istedi.

ohh valla günü özetleyen özetleyene :)) ama o ses zirveyi alabilir fakat ben arkadaşım hoşgeldinden umutlyuyum :)

O ses bencede sıkıcıydı
Arkadaşım Hoşgeldin çok güzel gitmiş çok güzeldi ayrıca Cem Yılmaz fena gitmemiş
Bülent Ersoy Şov Show ortalamalarında iyi gitmiş
Çocuklar Duymasın gayet iyiydi
Atv'de Kİmo idare etmiş kanal bu seneki yayın akışı hayal kırıklığı Star ve Kanal d 'ye göre

Show TV'den Kanal D'ye transfer olan Arkadaşım Hosgeldin bence AB Grubu'nda Zirveyi alır rahatça.

Bakalım yarın Cem Yılmaz mı yoksa Arkadaşım Hoşgeldin mi daha yüksek alacak? :A

Bence yarın totalde O Ses ve Arkadaşım Hoşgeldin arasında ciddi çekişme olur. Kimin zirvede olacağını kestirmek güç ama az farkla O Ses diyorum ben.

Ab'yi O Ses alır gibi. Onu Arkadaşım Hoşgeldin ve Cem Yılmaz takip eder.