31 Aralık 2013 Salı Reyting Sonuçları

tv de adam akıllı bişey yok arkadaşım markadaşım izlenecek iş değil gıcık oluyorum zaten bu kadar yapmacık bir işe gülünmesi çok tuhaf gerçekten aşırı derecede yapmacık
cem yılmazı izlemedim de bel altı esprilerden başka bişey olduğunu sanmıyorum
o ses bugün çok düşük gitmiş
çocuklar duymasın yılbaşı özelle iyi gidiyo dizinin potansiyali var ama seviyesi çok düştü çookk
doksanlara 5 dk baktım sonra seksenlere seksenler güzeldi :D
başbakanımız konuşmuş bilsem açardım gözümüz adam görürdü
Bence de sen başbakanı izle en iyisini yaparsın. :)

Star listede yok :T: Show bugün anlıklarda çok iyi gidiyor.tüm yıl böyle gitmesi dileğiyle :)

batı özentisi tv programları izlemekten bin kat daha iyidir sakın ola ki bugüne özel birşey yapmayın

eminim öyledir kaliteymiş pehh :)))))) arkadaşım arkadaşım yapmacıklıkta son nokta :kiki:
Hala batı özentisi derdindesiniz arkadaşım. :D Yahu bırakın şu ağızları bir bellemişsiniz batıdır da batıdır bu kadar gerici olacağıma batıcı olmadığım halde olmayı tercih ederim :)

Umarım yeni yıl itibariyle Kanal D'de işler yoluna girer tamamen. @denizz19 @eros
Kanal D açıkçası beni ilgilendirmiyor gerçi hiçbir kanal ilgilendirmiyor ama sağlam işler yaparsa tutunur bu işlerle zor.

Çıkar böyle 2-3 tane :D

kelimelerine dikkat etsen :)

Hala batı özentisi derdindesiniz arkadaşım. :D Yahu bırakın şu ağızları bir bellemişsiniz batıdır da batıdır bu kadar gerici olacağıma batıcı olmadığım halde olmayı tercih ederim :)

Kanal D açıkçası beni ilgilendirmiyor gerçi hiçbir kanal ilgilendirmiyor ama sağlam işler yaparsa tutunur bu işlerle zor.
kültürüne örfüne adetine dinine sahip çıkmak gericilik oluyo size göre tabi haklısın devam tam gaz devam :(

kelimelerine dikkat etsen :)

kültürüne örfüne adetine dinine sahip çıkmak gericilik oluyo size göre tabi haklısın devam tam gaz devam :(
Kelimelerimde ne var ki izleyen var mıdır diye soruldu ben de çıkar böyle 2-3 kişi anlamında söyledim. Takas senin düşüncene saygılıyım ama fikrimi beyan ederim sana karşı. Her türlü görüşten arkadaşım vardır çevremde ama saygı sınırını aşmadığım sürece ki zaten öyle bir hadsizlik yapmam hiçbir zaman hayatımda olmaz. Yılbaşı kutlamak kültürümüze saygısızlık olarak görülmemeli bence. Kaldı ki zaten o bar senin bu bar benim gezen biri de değilim. Televizyonun karşısında üç beş kuruyemiş yiyen çay içen biriyim ben de ailemde. Yani batı özentisi biri değilim. Eminim benim gibi olan da pek çok kişi vardır. :)