31 Aralık 2013 Salı Reyting Sonuçları

Arkadaşım Hoşgeldin totalde 8 ab de ise 10 reyting alarak muhteşem ötesi gitmiş :)

O Ses Türkiye iki grupta da 8 reyting alarak çok iyi gitmiş :)

Cem Yılmaz iki grupta da iyi oranlar alarak kanalını memnun etmiş :)

Kanal D yeni yıla çok iyi girmiş anlaşılan, tebrik ederim.. :)

Adamim tolga cevik super gitmis be. ama dun aksam cok hastaydim 10da yattim izleyemedim

Bülent Ersoy Show da gayet başarılı gitmiş yalnız.. :)

Arkadaşım Hoşgeldin süper 2 gruptada zirvede yer almış Oses sıkıcıydı ama gine iyi oranlar almış Cem yılmaz fena gitmemiş.

O Ses'e ünlüler çıksaydı çok daha iyi giderdi bence. :)

Komedi Dükkanı'nı Kanal D bu reytinglerden sonra PT-1'de yayınlayabilir. :)

Bülent Ersoy Show'un TOTAL'i çok iyi AB'den 5 Reyting ve üzeri bekliyordum yine de çok iyi tebrikler.

Arkadaşım Hoşgeldin'in ilk bölümünün iyi izleneceğini biliyordum ama böyle bu kadar yüksek alacağını tahmiin etmemiştim tebrikler.

Cem Yılmaz dün çok güldürdü TOTAL'de beklediğimden düşük gelmiş ama AB'de çok iyi tebrikler.

Kim Milyoner Olmak İster'in dün başını izledik çok heyecanlıydı güzeldi TOTAL'de ve AB'de çok iyi oranlar almış tebrikler.

Komedi Dükkanı Çarşamba PT-1'e gelebilir belki..

Kanal D yılbaşına yakışır reyting almış
Tolga Çevik özellikle ab de 10 reyting alarak totalde de 8.5 reyting alarak çok iyi gitmiş
Cem Yılmaz da günü iyi tamamlamış
Star TV yilbasini beklendiği gibi iyi geçirmiş
O ses Türkiye ye Tebrikler
Show TV de yılbaşında ekrani doluydu ve guzel di
Sibel Can in muhteşem sesi ve Orhan Gencebay in katılımıyla iyi reyting almış
Fox TV berbat reyting almış
Fox ekranina haber saatinin 10 olmasini ve 23.42 -23.58 arasi reklam vermesini pek begenmedim ve buda reyting lere etkisi oldu
Atv de yılbaşı ekranini pek beğenmedim
Doksanlar Seksenler in etkisiyle berbat gitti hatta bazi anlıklara girmedi
Ayrica yeni yilda
Tv 8 e başarılar dilerim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşım hoşgeldin iyi gitmiş zirveyi almış
o ses düşük gitmiş kendi ortalamasına göre geçen yılbaşına göre çok düşük kalmış
cem yılmazda düşük gitmiş
kmoi de fena değil
ekip1 4 ü geçseydi iyi olurdu

Arkadaşım Hoşgeldin çok iyi başlamış, Cem Yılmaz beklediğimden düşük gitmiş.

O Ses dediğim gibi ünlülerle olsaydı herkes izlerdi.

Seksenler çok iyi gitmiş, şaşırttı beni. Bülent Ersoy'da iyi.

FOX son 2 yılbaşından iyi gitmiş.

Kaynana Gelin Seda'ya Gelin düşüş yaşamış..

Buz Devri Yılbaşı Macerası'nı Kanal D almış sinir oldum. :T

Kaynana Gelin Sedaya Gelin düşmüş şaşırdım, en azından uzun bir süre performansını korur diye düşünüyordum.

Arkadaşım hoşgeldin pt1`de ve uygun bir günde çok iyi gide bilir :) tebrikler

Arkadaşım Hoşgeldin günlerdir beklediğim gibi zirveyi rahat bir şekilde kapmış. Hele ki AB grubunda rakiplerine fark atarak zirvede yer almış başarısı nihai olacaktır. Kanal D sağlam bir gün ayarlarsa çok iyi gider bence ki Pazartesi yahut Salı çok iyi gidebileceğini düşünüyorum. Pt1 de çok iyi gider. Belki sürekli bu kadar yüksek almaz ama kanalını zirveye taşımaya yardımcı olacaktır.

O Ses Türkiye yılbaşı özel tahmin edildiği üzere Kanal D'den sonra en iyi yılbaşı programına sahip kanaldı. Yalnız bu reytingler bile çok bence dünkü programa göre. Çünkü gerçekten çok sıkıcıydı.

Cem Yılmaz'ın gösterisi totalde idare eder durumda, AB oranları çok daha iyi gitmiş. Ama Arkadaşım Hoşgeldin'i geçemeyeceği aşikârdı.

Kim Milyoner Olmak İster de yılbaşı özel bölümüyle gayet iyi gitmiş tebrikler.

Seksenler yılbaşı özel bölümü de iki grupta da kanalını sevindirmiş.

Bülent Ersoy Show şuana kadar aldığı en yüksek reytingleri almış tebrikler. Program Show Tv için iyi yarar sağlıyor bu bir gerçek.

Fox'da yayınlanan Arkadaşım Max filmi ise düşük oranlar almış. Kanal bu filmi başka bir günde kullanmalıydı kesinlikle.

Arkadaşım hoş geldin, kanal d için hoş gelip iki grupta da çok iyi reytingler alıp birinci olmuş tebrikler. Umarım çarşamba yayınlanır da izleyelim.

O ses normal reytinglerinden kötü almış ama rakipleri çoktu. Yine de başarılı tebrikler.

Cem de çok iyi gitmiş ama bekleneni veremedi gibime geliyor.

KMOİ çok iyi gitmiş. Doksanlar çok kötü.

Seksenler iyi sonuçlar almış tebrikler.

Bülent ersoy show gerçekten show yapmış.

Fox yılbaşında çok vasat gitmiş.

Stv deki ekip 1 yılbaşı dinlememiş iyi sonuçlar almış.

Arkadaşım hoş geldin, kanal d için hoş gelip iki grupta da çok iyi reytingler alıp birinci olmuş tebrikler. Umarım çarşamba yayınlanır da izleyelim.

O ses normal reytinglerinden kötü almış ama rakipleri çoktu. Yine de başarılı tebrikler.

Cem de çok iyi gitmiş ama bekleneni veremedi gibime geliyor.

KMOİ çok iyi gitmiş. Doksanlar çok kötü.

Seksenler iyi sonuçlar almış tebrikler.

Bülent ersoy show gerçekten show yapmış.

Fox yılbaşında çok vasat gitmiş.

Stv deki ekip 1 yılbaşı dinlememiş iyi sonuçlar almış.
Komedi Dükkanı'nın Çarşamba olması imkansız aynı yapım şirketinin yani BKM Film'in Show TV'de ki Sevdaluk dizisi var. Arkadaşım Hoşgeldin ancak yayınlanırsa Çarşamba günü 23.00'dan sonra olabilir yani.

Kanal D ve Star TV yılbaşında mükemmel gitmişler. :)

FOX, atv ve Show TV'de iyi gitmişler. :)

Son düzenleme: