2021 1.Tur | En Favori Güzel - 2.Grup

Hangi 7 Güzel Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    42
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,954
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Son senelerin popüler olan dizi,sinema,müzik ve yarışmalarda boy gösteren ekran güzellerini sizin önerileriniz ile belirledik ve sizlerin oyları ile en güzelini seçeceğiz.

Ankette yer alan hangi 7 güzel bir üst tura yükselsin?

grup 1.1.jpg

Kısaca kurallar:

İlk turda 2 güzelin eşitlik durumunda ikiside bir üst tura çıkacaktır. İleriki turlarda duello yolu ile üst tura çıkanı belirleyeceğiz. Etkinlik sırasında üye olup oy verdikten sonra aktif olmayan üyelerin oyları sayılmayacaktır. Eğer yanlış oy verirseniz bunu anında belirtiniz.

Katılımınızı bekliyoruz.

@Dosi @Tolstoyevski @Aserat @Özgür @Sherlock @BARON男爵 @offensive @The_Erinch @Angelica @denizz19 @kerem @emreemreu @serhatt @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @xdragxx @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @soo @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno45 @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @YıldırıM @Burak97 @conino @Abdülhey @DR @umuttanyel @Cervantes @Atlass @ömer karataş @thekinqlord @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @Bussy @781Ens @BesaleT @fredhulkcamila @pompy @DarkLegenD @elvissman @EnveR @Emin Özaltun @Fks14 @armandos @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Jonsnow @kerim yavuz @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Mr.At @Nikos litas @ömer karataş @Forumdash @Emre Ozansoy @Polat Şaşmaz @Sylvester @takas @The Barberson @tolgab @Yakamoz-Asi @yigit_00 @-potterhead- ve ilgili herkes

Aybüke Pusat, Defne Samyeli, Deniz Çakır, İlaya Alişan, Neslihan Atagül, Tuvana Türkay

• Beğendim
Reactions: Dosi
Demet Evgar
Müge Su Şahin
Deniz Çakır
Neslihan Atagül

Aybüke Pusat
Demet Evgar
Deniz Çakır
İlayda Alişan
Müge Su Şahin
Neslihan Atagül
Tuvana Türkay

OYLARIM
* NESLİHAN ATAGÜL
* TUVANA TÜRKAY
* TÜLİN ECE YAZKAN
* MÜGE SU ŞAHİN
* AYBÜKE PUSAT
* DEMET EVGAR
* DEFNE SAMYELİ

Hayırlı olsun @Tolstoyevski 🤗😊👋🏻

Neden ankette kocaman harflerle yazdın @Tolstoyevski ? :A

@Sherlock sadece 2 konu açılacak günlük. Hani kaçacaksan haberin olsun :A artı senin için süre koymadım. Pazartesi açılacak olan 9 ve 10. grup ile süre ekleyip Çarşamba biter ilk tur :A

@Sherlock sadece 2 konu açılacak günlük. Hani kaçacaksan haberin olsun :A artı senin için süre koymadım. Pazartesi açılacak olan 9 ve 10. grup ile süre ekleyip Çarşamba biter ilk tur :A
Böylesi daha iyi değil mi arada değişiklik lazım? :A

• Güldürdün
Aybüke Pusat
Damla Sönmez
Demet Evgar
Deniz Çakır
İlayda Alişan
Neslihan Atagül
Tülin Ece Yazkan

Deniz Çakır
Neslihan Atagül
Tuvana Türkay
Müge Su Şahin

Neslihan Atagül
Damla Sönmez
İlayda Alişan
Demet Evgar
Tuvana Türkay

Burayı da görür görmez oyladım zaten Dosi hanım, teşekkür ediyorum ek hatırlatma ve bilgilendirme için. :A Artık mümkün olduğunda oylarımızı kullanmaya çalışırız, bu turlarda büyük çekişmeler olacağını düşünmüyorum pek zaten. :A (Tüm gruplarda beraberlikler oldu. :A)

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Damla Sönmez
Defne Samyeli
Tüvana Türkay
Deniz Çakır
İlayda Alişan
Demet Evgar
Müge Su Şahin

• Beğendim
Böylesi daha iyi değil mi arada değişiklik lazım? :A
simdiden 16 oy gelmis bile. cok rahat 25 üstü olacak gibi ve o bahsettigimiz oylama süresi oldukca uygun gibi. son gruplar icin yani :A
bunu tüm gruplarda uygulariz ve final turlarini degerlendiririz duruma göre :A

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...