Dünkü yazımı okudun mu?Demet Evgarın dün dizisi var diye ufaktan hatırlanmış gibi
ben %50 %50 bakıyorum. Güzel olanın birde oyunculuğu iyiyse tadından yenmez benim için. Hee sadece güzelikte bence Neslihan sade bir güzel bana göre tabi. Beren Saat ile yan yana gelseler misal Beren derim.Dünkü yazımı okudun mu?
Oylarken oyunculuğa oy verme güzelliğe ver. Yarışmanın formatı bu
Çok düşük söylemişim. Maşallah en az 40 oy geleceği belli oldu yeni grupları bekliyoruz @Tolstoyevskisimdiden 16 oy gelmis bile. cok rahat 25 üstü olacak gibi ve o bahsettigimiz oylama süresi oldukca uygun gibi. son gruplar icin yani
bunu tüm gruplarda uygulariz ve final turlarini degerlendiririz duruma göre
Bu ikisine oyladım bakalım ama birisi gidici gibi hem de benim önerdiklerimden 😱Çok düşük söylemişim. Maşallah en az 40 oy geleceği belli oldu yeni grupları bekliyoruz @Tolstoyevski
Konsantremi bozma foto işindeyimDefne Samyeli
Demet Evgar
------
Bu ikisine oyladım bakalım ama birisi gidici gibi hem de benim önerdiklerimden 😱
Dün seni iyi haşladım bu kez de ben foto mevzularında Ama yüzde 80’i halloldu, geri kalanını da istediğin ölçüde paslayacaksın nasılsa eklemesi çok kolay ve böylesi daha iyiKonsantremi bozma foto işindeyim
Değil tabiki. 2019'da düşün ben 225 güzeli yaptım ve sadece mobil üstelik telefonda bekletemezdim hem hafıza sorunu hemde galeride bu fotolar ne dense her defasında indir yükle sil işlemi yaptımDün seni iyi haşladım bu kez de ben foto mevzularında Ama yüzde 80’i halloldu, geri kalanını da istediğin ölçüde paslayacaksın nasılsa eklemesi çok kolay ve böylesi daha iyi
Hiç kolay iş değilmiş değil mi düşün ben bunu 100 kişi üzerinden yapıyorum bir de
Burda artık sonuç değişmez ama ileriki turlarda özellikle eşit olan isimler varsa bunu dillendirilmiyoruz. Kapalı oylama bu çünkü ve geçmişte 'şu isim gerideymiş, oyum ozaman şuna' 'eşitlik olup rekabet olsun diye şu isme oy veriyorum' gibi oylamaların önüne geçmek için kapalı oylama yapıyoruz artık. Sadece oy verenler sonucu görebiliyor.Defne Samyeli çok geride kalmış. 😕