İsim ayırt etmeden hepsinin en güzel fotoğraflarını seçmeye çalışıyorum full tarafsız birisi olarak ama en zor iş fotoğraf seçimi sanırım bu ilk turlarda. İlerleyen turlarda daha rahat bir ortam olur, final turlarında her kadın için 2-3 fotoğraf misal @DosiTuvana Türkay'ın fotoğrafı çok güzelmiş.
Kendisini tanıdığım için bunu söyledim, şu ana kadarki gördüğüm en kötü hali olabilir.İsim ayırt etmeden hepsinin en güzel fotoğraflarını seçmeye çalışıyorum full tarafsız birisi olarak ama en zor iş fotoğraf seçimi sanırım bu ilk turlarda. İlerleyen turlarda daha rahat bir ortam olur, final turlarında her kadın için 2-3 fotoğraf misal @Dosi
elenmez o merak etme zayif grupta yer aliyor ve 2. turda ben el atacagim fotolara suan 100 foto gözümü mobil ile korkuttugu icin Tols'a yükledim tur atip bu fotolarda iyi olmayanlari not ediyorum sizde istediginiz fotolari atin onu kayit ederiz olmadi @TolstoyevskiKendisini tanıdığım için bunu söyledim, şu ana kadarki gördüğüm en kötü hali olabilir.
Hay hay.elenmez o merak etme zayif grupta yer aliyor ve 2. turda ben el atacagim fotolara suan 100 foto gözümü mobil ile korkuttugu icin Tols'a yükledim tur atip bu fotolarda iyi olmayanlari not ediyorum sizde istediginiz fotolari atin onu kayit ederiz olmadi @Tolstoyevski
sadece 2 konu var bugünlük yarina bekleriz 3 ve 4. gruplar icinSayın juri üyesi diğerine geçiyorum.
E tabii, mübarek ayda hiç sırası değil zaten. @Tolstoyevskikolye kismindan keseriz olur @Tolstoyevski
belirli standartlar gerekkiyor
Güzel benzetme İlk grup daha iddialı, katılıyorum.Aybüke Pusat
Neslihan Atagül
1 grup ŞL, 2 grup AL