2021 1.Tur | En Favori Güzel - 2.Grup

Hangi 7 Güzel Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    42
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Damla, Demet, Tüvana arasında geçer sanıyordum. Aybüke'ciler beni şaşırtıyor. 🙄 😳

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Tuvana Türkay'ın fotoğrafı çok güzelmiş. :A
İsim ayırt etmeden hepsinin en güzel fotoğraflarını seçmeye çalışıyorum full tarafsız birisi olarak ama en zor iş fotoğraf seçimi sanırım bu ilk turlarda. :A İlerleyen turlarda daha rahat bir ortam olur, final turlarında her kadın için 2-3 fotoğraf misal :A @Dosi

• Güldürdün
Reactions: Dosi and kerem
İsim ayırt etmeden hepsinin en güzel fotoğraflarını seçmeye çalışıyorum full tarafsız birisi olarak ama en zor iş fotoğraf seçimi sanırım bu ilk turlarda. :A İlerleyen turlarda daha rahat bir ortam olur, final turlarında her kadın için 2-3 fotoğraf misal :A @Dosi
Kendisini tanıdığım için bunu söyledim, şu ana kadarki gördüğüm en kötü hali olabilir. :A

Kendisini tanıdığım için bunu söyledim, şu ana kadarki gördüğüm en kötü hali olabilir. :A
elenmez o merak etme :A zayif grupta yer aliyor ve 2. turda ben el atacagim fotolara :A suan 100 foto gözümü mobil ile korkuttugu icin Tols'a yükledim:A tur atip bu fotolarda iyi olmayanlari not ediyorum :A sizde istediginiz fotolari atin onu kayit ederiz olmadi @Tolstoyevski

elenmez o merak etme :A zayif grupta yer aliyor ve 2. turda ben el atacagim fotolara :A suan 100 foto gözümü mobil ile korkuttugu icin Tols'a yükledim:A tur atip bu fotolarda iyi olmayanlari not ediyorum :A sizde istediginiz fotolari atin onu kayit ederiz olmadi @Tolstoyevski
Hay hay. :A

tuvanaturkay.instagram_16_9_1604642390.jpeg

0

• Güldürdün
Sayın juri üyesi diğerine geçiyorum.

• Güldürdün
Damla Sönmez
Defne Samyeli
Demet Evgar
Deniz Çakır
İlayda Alişan
Tuvana Türkay

Aybüke Pusat
Damla Sönmez
Defne Samyeli
Demet Evgar
Deniz Çakır
İlayda Alişan
Neslihan Atagül

Damla Sönmez
Demet Evgar
Müge Su Şahin

Aybüke Pusat
Neslihan Atagül

1 grup ŞL, 2 grup AL

• Güldürdün
Defne Samyeli
Demet Evgar
Neslihan Atagül
Tüvana Türkay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...