'Sol Yanım' Final Yapıyor! | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,747
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
ems18eewmaevhoc-jpg.95453

Star TV'nin izleyici çekmekte zorlanan dizisi 'Sol Yanım'dan kötü haber!

Yapımcılığını BKM Film'in üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek'in kaleme aldığı kadrosunda Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin gibi isimlerin yer aldığı dizi için cuma günü 13. bölümüyle final yapma kararı alınmıştı.

Ancak, bugün (cumartesi) alınan son karara göre dizi 17 Şubat Çarşamba günü yayınlanacak olan 12. bölümüyle final yapacak.

'Sol Yanım' final bölümüyle Çarşamba 20.00'de Star TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Angelica
Beklenen sonuç. En azından 13. Bölüm şansı verilmiş diziye.

Sürekli yazıp yazıp durdum ama yazmadan da geçemiyorum. Keşke keşke keşke bu dizi yazın yayınlansaydı. Eminim yazın çok iyi iş yapacaktı, yeni sezonda da senaryoya bağlı devam ederdi. Ekibe yazık oldu gerçekten. Ne diyeyim, tüm ekibin yolu açık olsun...

Sadece ilk bölümünü izlemiştim TV’den denk gelip. O bölümün bitişinde anlamıştım uzun ömürlü olmayacağını. Zaten günü yanlıştı. Hafta sonu bir nebze daha iyi gidebilirdi.

Senaryosunda sıkıntılar vardı izlediğim kadarıyla. Kadrosunda iyi isimler vardı ama castta büyük hatalar vardı. Cansel Elçin’i Deniz Barut’un babası olduğuna beni kimse inandıramazdı. :A

Yine de Star bu reytinglerle çok iyi arkasında durdu dizinin.

güzelim dizi bitti ya ben tolga mendi ve özge yağız için izliyordum ne diyim artık tolga mendi'nin yeni projesini bekleyeceğim çünkü çok güzel oynadı bu dizide

Star'da olmasa hayatta 13 bölüm süremezdi BKM yatsın kalksın onun rezalet durumuna dua etsin. Günlük dizi olacak işi haftalık dizi yapmak da ayrı olay zaten geçmiş olsun.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam