'Çukur'un Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu! Yeni Sezon İlk Bölüm Fragmanı Yayınlandı! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,747
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
show-tvnin-yeni-dizisi-cukurun-genel-hikayesi-ne_131508901461356866.jpg

4. sezonu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Ay Yapım imzalı 'Çukur' dizisinin yeni sezonu için geri sayım başladı.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliği Sinan Öztürk'ün üstlendiği dizinin kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Barış Arduç, İrem Sak ve Mustafa Avkıran gibi isimler yer alıyor.

'Çukur' yeni sezon ilk bölümüyle 7 Eylül Pazartesi 20.00'de Show TV'de!

Yasak Elma ve Sefirin Kızı'ndan bu kadar korkmayın be. :A Sırf o iki dizi başlıyor diye stoksuz devam etmeyi göze almakta ayrı bir saçmalık, ayrıca 4 gün sonra başlayacak dizi için tarihli tanıtım yeni mi verilir.

Yasak Elma ve Sefirin Kızı'ndan bu kadar korkmayın be. :A Sırf o iki dizi başlıyor diye stoksuz devam etmeyi göze almakta ayrı bir saçmalık, ayrıca 4 gün sonra başlayacak dizi için tarihli tanıtım yeni mi verilir.
Bu dizinin tarihi ne zamandır belliydi ama açıklamadılar. Hatta geçen hafta Erkan Kolçak da söyledi .Ben her yerde 7 Eylül gördüm ama bence geç açmaları lazımdı.

Bu dizinin tarihi ne zamandır belliydi ama açıklamadılar. Hatta geçen hafta Erkan Kolçak da söyledi .Ben her yerde 7 Eylül gördüm ama bence geç açmaları lazımdı.
Tarih uzun zamandır net ama sorun olan bunu yayına 3 gün kala açıklamaları. Bence 14 Eylül beklenebilirdi.

Pazartesi bence herkes rezil reytingle gelecek gibi geliyor bana.
Yasak Elma'dan ben 7 - 8 reytinglik bir açılış bekliyordum, ama Baraj'ın reytinglerini gördükten sonra bir şey diyemiyorum. :A Üç dizinin de alacağı en fazla 5 olur o gün. Daha yükseğini alırsa mucize gibi bir şey. :F

• İlginç
Reactions: Gerekli24