7 8 nasıl bekledinYasak Elma'dan ben 7 - 8 reytinglik bir açılış bekliyordum, ama Baraj'ın reytinglerini gördükten sonra bir şey diyemiyorum.Üç dizinin de alacağı en fazla 5 olur o gün. Daha yükseğini alırsa mucize gibi bir şey.
![]()
7 8 nasıl bekledinYasak Elma'dan ben 7 - 8 reytinglik bir açılış bekliyordum, ama Baraj'ın reytinglerini gördükten sonra bir şey diyemiyorum.Üç dizinin de alacağı en fazla 5 olur o gün. Daha yükseğini alırsa mucize gibi bir şey.
![]()
İzleyiciye ayıp edersen izleyici de sana ayıp eder. Çukurcularr alışkindirİzleyicisine ayıp aslında.
Bir Yasak Elma izleyicisi olarak değil, objektif olarak baktığımda o oranları alacağını düşündüm ben.7 8 nasıl bekledinİlk bölüm 5 i geçseler iyi ama Sefirin Kızı burada en düşük alan o olur. Çukur ve Yasak Elma'nın kitlesi var. Çok batmaz. Yasak Elma 5 Çukur 5,5 Sefirin Kızı 4 alır.
Yaz mevsimi diye havaya güvenip cıbıldak yattın zaar yine üşütmüşsün
Bayağı objektifBir Yasak Elma izleyicisi olarak değil, objektif olarak baktığımda o oranları alacağını düşündüm ben.Yasak Elma 1. Master Chef 2. Çukur 3. Sefirin Kızı 4. olur sıralaması yaptım kafamda.
Benim Adım Melek ve Baraj düşük başlangıç yapınca bunlar uçup gitti.![]()
Pazartesi yayınlanan tekrarlar güzel aldı, ilk 10 içerisindeydi iki grupta diye hatırlıyorum. Umarım bunlar olumlu yansır, izleyicisi dönmüş olur ve 5+lik bir açılış yapar.Bayağı objektifYasak Elma özel bölüm fena almadı yine. Baraj gibi olmaz.
Benim dileğim kötü alması ama objektif olursak 4ten az almazPazartesi yayınlanan tekrarlar güzel aldı, ilk 10 içerisindeydi iki grupta diye hatırlıyorum. Umarım bunlar olumlu yansır, izleyicisi dönmüş olur ve 5+lik bir açılış yapar.![]()
Bu konuda @denizz19'a sormamız gerek.Benim dileğim kötü alması ama objektif olursak 4ten az almaz
Demek böyle ün sanmış yapsın bakalımBu konuda @denizz19'a sormamız gerek.Bize en objektif tahmini o yapar.
Baraj ile ilgili tahminleri her ne kadar tutmasa da 😡 Yasak Elma tahminlerinde yanılacağını zannetmiyorum.Demek böyle ün sanmış yapsın bakalım![]()
Çukurcular alışkın tarihi gören unutmaz mesela zateb Tv'de reklamı pek yapılmıyorÇok izlenen dizi olunca yayın tarihini 3 gün önce açıklamak yetiyor.5-6 ile başlayıp zamanla eski reytinglere ulaşır.
İzlemem mi gerek?
3 anca alır 3,10 en fazla ekranda yürümezBu konuda @denizz19'a sormamız gerek.Bize en objektif tahmini o yapar.
yemek yapan parlak erkek senin fantezilerinden biridir benceİzlemem mi gerek?![]()
10 reytingi görecekti nasıl 3 reyting alsın. 😱 Tekrarı bile 2 reyting aldı geçen gün.3 anca alır 3,10 en fazla ekranda yürümez![]()
Bu arkadaşı sevdim ben10 reytingi görecekti nasıl 3 reyting alsın. 😱 Tekrarı bile 2 reyting aldı geçen gün.
Emre'nin mesajını görünce aklıma geldi Acun ne zaman nereye reklam koyacağını iyi biliyor.İzlemem mi gerek?![]()